Sandaler till barn

48 Varor

Här hittar du sandaler till barn. Söta och tuffa barnsandaler, modeller med och utan tåskydd – det finns många olika typer och både för smala och breda fötter.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

Kvalitetssandaler till de minstas fötter

Saknar barnen de perfekta sandalerna till sommarfossingarna?

Hos Eventyrsport har vi ett stort utbud av barnsandaler i hög kvalitet, och det finns självklart sandaler för alla flickor och pojkar. Du hittar både sandaler för vardagens lekar och för sport eller vandring. Det finns också flip-flops för lediga sommardagar på stranden.

Våra sandaler för barn kommer från några av de bästa märkena, bl.a. Teva, Keen, Bundgaard och Bisgaard.

Kvalitetssandaler ger gladare fötter

Finns det nästan något bättre? Den sista snön försvinner, temperaturerna ökar, och plötsligt slår allting ut och målar världen i de vackraste vår- och sommarfärger.

När våren och sommaren drar in över landet nästan skriker fötterna efter frisk luft efter ett vinterhalvår instängda i skor och stora stövlar. Det gäller självklart även barnens fötter.

Med solen och värmen är det därför dags för både flickor och pojkar att byta ut de tyngre skorna mot ett par bra barnsandaler.

I vårt utbud av sandaler för flickor och pojkar finns det sandaler för både de stora och de små barnen, och med fina färger och snygga mönster finns det goda chanser att hitta en modell som ditt barn vill ha på sig hela dagen.

I vårt sortiment finner du öppna och stängda sandaler, och flera av våra barnsandaler har något slags tåskydd. Det är en särskilt bra detalj för de mindre barnen som fräser iväg på sparkcyklar med fötterna släpande efter sig, eller som bara far omkring i sina härliga lekar utan en tanke på utsatta tår.

När barnen är uppe i sin lek och sitt utforskande ska de inte störas av skor som irriterar eller inte håller för deras lärorika påhitt och äventyr.

Bland våra sandaler för barn ligger mycket fokus på att sandalerna ska vara utformade efter fötterna och inte tvärtom. Det rör sig därför om sandaler med bra stöd och stötdämpning, så fötterna har det bra hela dagen.

Flera av våra modeller tål vatten och/eller sand, så de kan hålla för bekymmerslösa lekar vid vattenbrynet eller följa med ut på kanottur.

Skulle sandalerna gå upp medan det cyklas, springs, flamsas och leks, så ska de självklart vara lätta att få på ordentligt igen – därför har många av våra barnsandaler kardborreband. Så kan barnen snart vara igång igen.

Många av våra sandaler för barn har dessutom fått en antibakteriell behandling, så alla timmars lek i sommarvärmen inte märks när sandalerna till slut åker av vid slutet på dagen.

Rea på barnsandaler

Spara pengar på barnsandalerna utan att behöva kompromissa med kvaliteten! Vi har löpande bra erbjudanden på sandaler och andra skor för både flickor och pojkar – se dem genom att använda ”erbjudandefiltret” här på sidan.

Du kan också bli medlem i Eventyrsports kundklubb och vara bland de första som får meddelanden om bl.a. när det är rea och finns bra erbjudanden. Det är enkelt och helt gratis att bli medlem.