Termokläder till barn

20 Varor

Här hittar du lätt fodrade termokläder till barn som går att använda under vattentäta ytterkläder eller separat som lätt ytterplagg för en sommarkväll eller varm vårdag. Det finns både set, jackor och västar.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

Praktisk termokläder till barn

När du ska hitta termokläder till ditt barn har vi många bra alternativ som du kan välja mellan. Termokläderna är lätta och det blir barnet glad för. Det blir bara roligare att kunna fara runt och leka i kläder som inte känns tunga och rörelsehämmande.

Även om termokläderna inte är vattentäta så kan de utan problem användas även om det kommer en liten skur. Termokläderna torkar snabbt och är mycket smidigare och mjukare än regnkläder. Därför är de ofta ett riktigt bra val för barnets lekutflykter i torrt väder.

Termokläder är lätta att få på eftersom de är designade för barn. Det innebär att plaggen har relativt raka ärmar och eventuella byxben. Väldigt många barn kommer därför också själva kunna enkelt få på sig termokläderna. Pricken över i får du med de modeller som dessutom är lite stretchiga. Då höjs verkligen den tekniska nivån.

När alla dessa detaljer kombineras med att plagget är lätt att leka i kan det snabbt sluta med att några bra termokläder blir det som ditt barn allra helst vill ha på sig.

Vissa av våra modeller säljs i set. Ett termoset är en säker hit om du behöver både termojacka och termobyxor till barnet. Setet passar inte bara ihop i färgen. Jackorna och byxorna i termoseten är också designade så barnet täcks ordentligt. Eventuella påsydda reflexer på jacka och byxor kompletterar varandra, så barnet reflekteras och syns från alla vinklar.

Med bra förstärkningar på utsatta ställen är ditt barns termokläder också redo att användas för många dagars lek i sandlådan. Skulle vädret bli så fint på eftermiddagen att det blir för varmt att ha på sig termokläderna är det bra att kläderna inte tar upp mycket plats när de är nedpackade. Genom att vika in ärmarna kan en jacka lätt rullas ihop, så den inte tar särskilt mycket plats i väskan.

Modeller för flickor och pojkar

Använd vårt filter om du gärna vill skilja på de modeller som är för flickor respektive pojkar. Även om många färger passar lika bra till både pojkar och flickor finns det ibland modeller som är specifikt utformade för det ena könet.