Eventyrsport och Racingdenmark - en helt naturlig fusion

Inspiration till äventyr
< Tidigare inlägg Nästa inlägg >
Eventyrsport och Racingdenmark - en helt naturlig fusion
Råd och vägledning
25 June 2020

Eventyrsport och Racingdenmark - en helt naturlig fusion

Under flera år har eventyrssport vunnit kundernas hjärtan när deras önskemål och drömmar handlade om utrustning och råd för fantastiska naturupplevelser. Detsamma gäller Racingdenmark, som har sprungit från en passion för spår och längdskidåkning och för att förhandla om utrustning som säkerställer den bästa upplevelsen på de ojämna stigarna.

Därför är sammanslagningen mellan Eventyrsport och Racingdenmark en helt naturlig match.

"Vi klär redan tiotusentals danskar för deras stora och små äventyr i naturen, och nu får vi ännu fler coola produkter att erbjuda dem som också vill gå ut i det blå med hög puls. På Eventyrsport har vi alltid betonat "att ha de bästa produkterna och att kunna ge de råd som efterfrågas. Kompetensen vi nu får in med fusionen ligger helt i äventyrssportens grundläggande anda", säger direktör Lars S. Sørensen om bakgrunden för fusionen.

"Förutom sin stora kunskap om utrustning och kläder för löpning är Racingdenmark också oerhört stark när det gäller själva upplevelsedelen, där de varje år skickar 5000 löpare ut i naturen på löpande äventyr. Det är ett superspännande område som vi också ser fram emot. oss att göra ännu mer, säger Lars S. Sørensen vidare.

Nytt butikskoncept på väg till Silkeborg

Racingdenmarks webbshop kommer snart att bli en integrerad del av Eventyrsports elektroniska universum, som redan erbjuder Danmarks största friluftslivsutbud.

Det första fysiska slutet på fusionen kommer att se dagsljus under hösten, då en helt ny Eventyrsport-butik på inte mindre än 1200 kvadratmeter kommer att öppnas i Silkeborg, där det bästa från två världar kommer att finnas.

"Här testar vi Danmarks första löpnings-, utomhus- och evenemangsbutik, vilket kommer att bli ett synligt resultat av fusionen. Vi kan nästan säga; det är naturligtvis uppenbart i Danmarks utomhushuvudstad", säger Jesper Valbak, som står bakom Racingdenmark, och som nu blir en del av Adventure Sports-teamet som utvecklingschef och delägare.

Förutom den gemensamma butiken i Silkeborg har Racingdenmark butiker i Århus och i Viborg, och efter sammanslagningen innebär detta att Eventyrsport-kedjan sysselsätter 250 anställda i 14 butiker i Jylland och på Sjælland.

"Jag ser otroligt fram emot att vi öppnar dörrarna till butiken i Silkeborg. Det blir en stor och inbjudande butik med mycket luft. Och sedan ser jag fram emot att visa ett stort urval av nya, spännande produkter framför kunderna. här är ett av de största stegen i äventyrssportens historia, säger Lars S. Sørensen, som grundade äventyrssport 1996.

Råd och vägledning
Posted: June 25, 2020
Categories: Märke och Material
Författare: Eventyrsport Blogger