L.I.M – lättviktsserie av Haglöfs anpassad för nordiskt klimat

Inspiration till äventyr
< Tidigare inlägg Nästa inlägg >
L.I.M – lättviktsserie av Haglöfs anpassad för nordiskt klimat
Råd och vägledning
24 April 2020

L.I.M – lättviktsserie av Haglöfs anpassad för nordiskt klimat

Du behöver inte vinka farväl till funktionalitet och hållbarhet när du väljer lättviktskläder till ditt friluftsliv.

Minimal vikt och maximal funktion- det är kärnan i Haglöfs' L.I.M-serie. Den omfattar ultralätta kläder som effektivt skyddar mot hårt och oförutsägbart väder och samtidigt ger kroppen frihet för mer fysiskt utmaning, längre sträckor och fler upplevelser. L.I.M-serien är lämplig oavsett om du älskar långa promenader, vandring i högt tempo, längdskidåkning eller vardagliga utomhusupplevelser.

Ihållande vandring mot det ännu bättre
I årtionden har L.I.M-serien varit i fronten inom lätta utomhuskläder och varje säsong tar Haglöfs det till nya nivåer. Resultatet är en ständig utveckling av utomhuskläder som väger nästan ingenting, men som ändå fungerar övertygande när det gäller t.ex. hållbarhet, andningsförmåga, vattentäthet, vindtäthet och förmågan att packa och fylla minimalt.

Less is More 

L.I.M står för "Less is More".  "Less" betyder att Haglöfs tar bort allt onödigt och gör kläderna så lätta som möjligt utan att äventyra dess funktion. "More" betyder att klädernas lätthet och andra egenskaper gör att du kan göra mer, färdas längre avstånd och få fler och större upplevelser.

Skapat för nordiskt väder och klimat

L.I.M-serien är anpassad till det nordiska klimatet och växlande väder. Allt från tygtyper, sömmar, manschetter, fickor, förstärkningar och andra detaljer granskas noga för att garantera minimal vikt och maximal prestanda.

L.I.M från ytterst till innerst

Sortimentet inkluderar regnjackor, regnbyxor, isolerande lager, baslager, byxor, T-shirts och skor. På Eventyrsport hittar du ett brett urval av kläder och skor från L.I.M-serien, redo för fantastiska upplevelser med dig - på det enkla sättet.

Se alla L.I.M produkter här

Se alla Haglöfs' produkter här

Råd och vägledning
Inlagd: April 24, 2020
Kategorier: Märke och Material
Författare: Eventyrsport Blogger