Softshelljacka till dam

Här hittar du vårt utbud av softshelljackor för damer. Våra softshelljackor är vind- och vattenavvisande och har andningsförmåga och stretch. Det gör dem perfekta för fysiska aktiviteter och särskilt under våren och vintern.

  per sida
  Stigande ordning

  Andningsbara och praktiska: Snygga softshelljackor för damer

  Behöver du en softshelljacka för damer?

  Här på sidan hittar du damsoftshelljackor i fina färger och med smarta detaljer från märken som bl.a. Fjällräven, Haglöfs, Peak Performance och Icebreaker.

  Mjukt skal, tufft skydd  

  Den perfekta jackan för vår och höst kan mycket väl bestå av ett mjukt skal.

  "Ett mjukt skal" låter kanske först som en motsägelse, men den duger: en softshelljacka är mjuk och komfortabel, men samtidigt robust nog för att stänga ute vind. De flesta softshelljackor kan också hålla för någon enstaka skur eller två, men är som utgångspunkt inte vattentäta.

  Eftersom softshelljackor inte är vattentäta har de i regel en hög andningsförmåga. En softshelljacka för kvinnor är därför ett bra val av ytterplagg när aktivitetsnivån är högre, t.ex. på cykel- eller löpturen eller i skidspåren. Jackorna har ofta också mycket stretch, vilket gör dem perfekta vid diverse fysiska aktiviteter.

  Bland våra softshelldamjackor hittar du modeller i flera snygga färger, men om du vill ha en helt klassisk look, kan du också lätt hitta en svart softshelljacka för damer. Vi har softshelljackor både med och utan huva, och du hittar såväl fodrade som ofodrade softshelljackor för kvinnor.

  Många av våra softshelljackor här på sidan är korta, men du kan också hitta enstaka långa softshelljackor för damer.

  I utbudet av damsoftshelljackor hittar du bluesign®-certifierade jackor. bluesign® är den strängaste miljöstandarden på marknaden, så du kan vara säker på att hänsyn tagits till både miljö och människor vid tillverkningen av jackan. Läs mer om bluesign® här.

  Erbjudanden på softshelljackor till damer

  Vill du göra en extra bra affär vid köp av en softshell för kvinnor? Vi har löpande bra erbjudanden på våra softshelldamjackor och genom att använda ”erbjudandefiltret” högre upp på sidan eller att klicka här kan du se en samlad översikt över aktuella erbjudanden.

  Genom Eventyrsports kundklubb kan du också vara bland de första som får meddelanden om när det finns bra erbjudanden och är rea på softshelljackor till damer. Det är gratis att vara medlem och du kan läsa om alla fördelarna här.