Sommarjackor till dam

Här hittar du damjackor för sommaranvändning. De kan vara mer eller mindre vindtäta och stretchiga, och stilen spänner från klassiska vindjackor till funktionella softshelljackor.

  per sida
  Stigande ordning

  Lätta, snygga sommarjackor till damer

  Ska du ha en ordentlig sommarjacka som kan användas i både sol och regn, se då vårt stora urval av sommarjackor till damer.

  Du hittar lätta jackor som passar perfekt till de ljumna kvällarna på terrassen men även fodrade jackor och regnjackor till kyliga och regniga dagar.

  Våra sommarjackor och sommarkappor till damer är i hög kvalitet och kommer från välkända märken som bl.a. Fjällräven, Haglöfs, Didriksons och Meru.

  Var redo för både sol och regn

  Sommaren är något särskilt. Dagarna är ljusare och långa, fåglarna kvittrar, blommorna har slagit ut och förhoppningsvis även varmt.

  Man kan dock inte alltid räkna med det soliga vädret även om kalendern visar att det är sommar.

  Ska du ha den riktiga sommarjackan är det därför en bra idé att hitta en jacka som även kan hålla dig torr och bekväm oavsett om vädret är solig eller om regnet öser ner.

  I vårt urval av sommarjackor till damer hittar du lätta jackor t.ex. mjuka softshell men även fodrade jackor och regnjackor. Jackorna är i hög kvalitet och funktionella och du behöver inte kompromissa med designen på grund av det.

  Flera av våra sommarjackor till damer är vattentäta eller vattenavvisande och du hittar även vindtäta eller vindavvisande modeller.

  Erbjudande på sommarjackor till damer

  Hitta bra erbjudande på sommarjackor till damer genom att använda filtret längre upp på sidan eller genom att trycka här.

  Vill du vara bland de första som får meddelande om erbjudanden och rea på damkläder så som sommarjackor och kappor kan du bli medlem i Eventyrsports Kundklubb.

  Läs mer om fördelarna här.

   

  Se även:

  Regnjackor till damer

  Fleece till damer

  Vindjackor till damer

  Softshell till damer