Underställ och underkläder dam

Här hittar du ett stort urval av trosor, underbyxor i olika längder, BH:ar, ullunderkläder, mjuka toppar, linnen och inte minst underställ. Kolla in de olika underkategorierna och använd filtret för att sortera.

per sida
Stigande ordning

UNDERSTÄLL OCH -KLÄDER FÖR KVINNOR

Kroppen behöver hjälp för att hålla temperaturen uppe på 37 grader, när du har varit aktiv eller rör dig långsamt. Om du blir nedkyld kan du riskera att bli t.ex. apatisk, irritabel, förvirrad och få gång- och talsvårigheter. Våra syntetiska underkläder isolerar och andras - en riktigt bra hjälp-, och vår merinoull kliar inte - och förbli luktfri riktigt länge. 

 

Det perfekta understället

På skidresan kommer du att uppskatta underställ, som håller dig varm och torr - men som också kyler ner lite, när kroppen arbetar på högvarv och kroppstemperaturen stiger. Merinoull är perfekt till detta ändamål, eftersom det är ett av de material som har den bästa temperaturreglerande egenskapen. Funktionella underställ kan vara av både syntet och i merinoull. Det viktigaste är att fukttransporteringen är riktigt bra; när du stannar upp, faller kroppens temperatur och om ditt underställ är fuktigt, kommer du snabbt att tappa kroppsvärmen.

 

Se också:

 

Sockor och strumpor
Mössor och pannband
Handskar och vantar