Vinterjackor

Här hittar du varma och fodrade jackor för kvinnor. De är speciellt designade för kvinnokroppen, och det finns både snygga vardagsjackor och tekniska jackor till vandringar. Välj mellan isolering av dun eller syntetfiber.

  per sida
  Stigande ordning

  Stort urval av vinterjackor för kvinnor

  När blåsten ruskar om i träden, regnet öser ner och snön faller, ställs det höga krav på dina kläder. Eventyrsport har ett stort urval av damjackor till alla kalla vinterdagar. När kylan biter sig fast och snön virvlar omkring ditt ansikte, kan du hitta ett urval av fodrade jackor med pälskantade huvor, som lätt fångar den flygande snön och håller vinterkylan borta från ansiktet. Alla våra damjackor är figursydda, så att de sitter snyggt på kvinnokroppen.

   

  Vintersemester i pisten?

  Då behöver du den helt rätta skidjackan. Jackan ska vara praktisk och hålla dig torr och varm i snön. När du ska köpa kläder till skidresan ska du tänka på tre lager: Innerst ska du ha ett underställ. Härefter ett isolerande mellanlager som ska hjälpa dig att hålla värmen och samtidigt vara andningbart, så att svetten transporteras bort från kroppen. Ett bra mellanlager kan t.ex. vara en fleece, som du hittar ett stort urval av här på webbshoppen. Det yttersta lager utgörs av en skaljacka, som inte varken sviktar i snöstormen eller när plusgraderna smälter snön.

   

  Bekämpa kylan med den rätta jackan

  Du får mer ut av vintern, om du är iklädd den rätta jackan. Eventyrsport har ett stort urval av tjusiga kvalitetsvinterjackor för kvinnor från bl.a. Haglöfs, Fjällräven, Didriksons och andra populära märken såsom Helly Hansen, The North Face, 66°North och Sherpa.

   

  Vinterjackor för kvinnor

  Shoppa från vårt stora urval av vinterjackor för kvinnor här på webbshoppen. Våra medarberare står klara för att hjälpa dig hitta din nästa vinterjacka.

   

  Vinterjackorna kan vara både tekniska med membraner som Gore-Tex®, trendiga eller både och. Vi har också vinterjackor till kvinnor, som är gjorde av återanvända material för att värna om miljön.

   

  Erbjudanden på vinterjackor för kvinnor

  Letar du efter ett bra erbjudande på en damvinterjacka, kan du använda dig av sorteringsfiltret överst på sidan. Klicka endast på Visa Erbjudanden så ser du alla våra damvinterjackor på rea eller som är på erbjudanden.

   

  Se också:

  Regnjackor

  Dunjackor

  Skidjackor

  Fleece

  Underställ