Löp till damer

511 Varor

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

Bli redo för löpning med löparskor, löparkläder och löputrustning för damer.

Är du en person som gillar att få några kilometer i benen under en härlig löprunda? Eller kanske vill du börja ditt löparäventyr? Oavsett om du är en erfaren löpare med många löpta kilometer eller helt ny i löparskorna är det viktigt att din löputrustning är i toppskick. Bra utrustning gör inte bara löprundorna mer bekväma, utan också lite roligare.

Oavsett om dina löprundor äger rum utomhus eller på löpbandet på gymmet spelar ingen roll. Det är viktigt att ha rätt utrustning, kläder och skor.

Hos Eventyrsport hittar du ett stort utbud av allt för löpning för damer. Vi har både löparskor för damer, löparkläder för damer och massor av bra löputrustning och pulsklockor. Vi har olika modeller och designer som du kan välja mellan, så det finns säkert något som passar just dig och dina behov.

Vårt breda utbud av löparskor, löparkläder och löputrustning för damer kommer från flera välkända kvalitetsmärken. Du kan bland annat hitta produkter från Adidas, New Balance, Brooks och Salomon.

Oavsett årstid, väder och vind finns det inget som hindrar dig från att knyta på dig ett par löparskor, dra på dig löparkläderna och ge dig ut på en löprunda. Varje dag, året runt!

Få några kilometer i benen med de perfekta löparskorna.

Det råder ingen tvekan om att när det gäller löpning är ett av de viktigaste elementen löparskorna! Med fel löparskor kan du snabbt uppleva obehag och skador, och det blir svårare att hitta motivationen att komma iväg.

Därför är det viktigt att du hittar de helt rätta löparskorna för dig. Det handlar bland annat om både fot och löpstil, liksom vilken typ av löpning du tänker använda skorna till. Det finns nämligen olika typer av löparskor för damer som passar olika typer av löpning.

Valet av löparskor bör därför vara genomtänkt, och det är en bra idé att ta dig tid att hitta det perfekta paret löparskor för kvinnor.

Först och främst bör du känna till din löpstil. Din löpstil bestäms av hur din fot rör sig från nedslaget till frånskjutet. Det finns övergripande tre olika löpstilar.

En neutral löpare landar plant på underlaget på fotsulan. Det kallas också för neutral pronation. Om din fot knäcker inåt kallas det överpronation eller pronationsinslag. Om din fot istället faller utåt kallas det supination.

Du kan hitta löparskor för damer som passar alla dessa olika löpstilar, så att du kan undvika irriterande skador som kan sätta stopp för dina löprundor. Du kan läsa mer om de olika löpstilarna i artikeln här: Anpassa din löpstil.

I vårt stora utbud av löparskor för damer kan du hitta löparskor som kan användas för olika typer av löpning. Vi har både allround löparskor, terrängskor och tävlingslöparskor.

En allround löparsko för kvinnor är den sko du kommer att springa de flesta av dina kilometer i. Vid dessa löparskor fokuserar man på komfort och stabilitet. Din löpstil påverkar stabiliteten, medan kravet på löparskons stötdämpning beror på underlaget och längden på dina löprundor.

Om du vill flytta dina löprundor ut i naturen och bort från asfalt och löpband är ett par terrängskor för kvinnor förmodligen det rätta valet för dig. Terrängskor har en grov sula som ger säkerhet, eftersom den gör att du står stadigt, oavsett om det går uppåt eller nedåt. Så med ett par bra terrängskor kan du ge dig ut offroad och undvika dumma fall.

Om du gillar tävlings- eller tempolöpning bör du skaffa dig ett par löparskor för kvinnor som är designade för just detta ändamål. Denna typ av löparskor för damer ger dig en lätt och flygande känsla, vilket ger bra fart. Fokus i dessa löparskor ligger på optimal energiöverföring, och de passar perfekt för intervallträning, korta tempopass och dina tävlingar.

Kort sagt, oavsett vilken typ av löpare du är kan du säkert hitta de helt rätta löparskorna i vårt utbud här hos Eventyrsport.

Klä dig från innerst till ytterst i det perfekta löparkläder för kvinnor.

Det är inte bara löparskorna som ska vara i toppskick om du vill ha bra löprundor. Löparkläder bör definitivt också passa dig och dina löprundor.

Här hos Eventyrsport hittar du ett stort utbud av bra och funktionellt löparkläder för kvinnor av mycket hög kvalitet. Vi har allt inom löparkläder för damer, så att du kan klä dig från innerst till ytterst och vara redo för alla typer av väder.

Du kan hitta löparunderkläder för damer, som bra sport-BH:ar med bra stöd eller ullunderkläder som håller dig varm i kallt väder, utan att du behöver kompromissa med andningsförmågan.

Självklart finns det också annat löparkläder att hitta, som löpartröjor och löpartights för damer, som du kan se i vårt utbud. Även här kan du hitta många olika designer och modeller. Vissa modeller är perfekta för löprundor på varma sommardagar, medan andra är idealiska för turer på kalla och mörka vinterdagar. Det finns verkligen ingen brist på bra löparkläder för kvinnor som ska stå i vägen för att du kommer iväg.

Dessutom kan du självklart också hitta ytterkläder för löprundorna. Du kan till exempel hitta löparjackor för kvinnor av mycket hög kvalitet. En bra löparjacka är den perfekta klädseln för att hålla dig torr under dina löprundor. Med den helt rätta löparjackan för kvinnor kan du hålla både vind och vatten borta.

När du är ute på löprundor är det bra att använda lag på lag-principen. Det innebär att du klär dig i flera tunna lager istället för ett tjockt lager. På så sätt kan du alltid ta av ett lager under turen och på så sätt reglera din temperatur.

Oavsett vilken typ av löpare du är och vilka typer av löprundor du ska ge dig ut på kan du alltid hitta det perfekta löparklädet för kvinnor här hos Eventyrsport!

Följ ditt löp med en bra pulsklocka.

Vill du hålla koll på ditt löp, bör du skaffa dig en bra pulsklocka. Pulsklockor har efterhand blivit standardutrustning på många löpares handleder, och det finns många bra skäl till det.

Med en bra pulsklocka kan du enkelt följa din träning, din vardag och dina äventyr. En bra pulsklocka kan mäta och registrera din puls medan du är aktiv och ge dig omedelbar feedback så att du kan följa mätningarna under din träning.

På det sättet kan du få kontroll över dina träningspass, titta tillbaka på dem efteråt och följa din egen utveckling. För många är en pulsklocka en riktigt stor motivationsfaktor och en riktigt bra självförtroendeboost. Så det råder ingen tvekan om att en pulsklocka är en riktigt bra investering om du vill utveckla ditt löp.

Vi har flera olika typer av pulsklockor av hög kvalitet här hos Eventyrsport. Vi har till exempel flera bra pulsklockor från Garmin. Här kan du välja modeller som Garmin Forerunner eller Garmin Fenix. Båda är utmärkta pulsklockor med massor av bra funktioner!

Bra erbjudanden på löparkläder och löparskor för kvinnor.

Bra kvalitet och pris tenderar ofta att gå hand i hand. Men oroa dig inte. Här hos Eventyrsport behöver du långt ifrån tömma kontot bara för att du vill ha bra löparkläder och löparskor för damer av hög kvalitet.

Vi har löpande bra erbjudanden på löparkläder för damer. Du kan se de många bra erbjudandena på löparskor för damer, liksom erbjudandena på allt det andra bra löputrustningen genom att välja erbjudandefilter högst upp till vänster här på sidan eller genom att trycka här.

Det finns överlag mycket goda chanser att hitta allt inom löparkläder, löputrustning och löparskor för damer till riktigt bra priser.

Vi har allt du behöver för ditt löpäventyr - oavsett om äventyret innebär löpning på gymmet eller längre löpresor som kräver löparyggsäckar och pannlampor. Så det är bara att titta på utbudet och sen knyta löparskorna och få några kilometer i benen.

Hitta din löputrustning hos Eventyrsport.

Behöver du ett par nya löparskor för damer? En ny löparjacka? Eller kanske en löparyggsäck? Då kan du hitta det här hos Eventyrsport.

Du kan titta igenom vårt utbud här på sidan eller ta en titt i någon av våra butiker. Här står våra kompetenta medarbetare alltid redo att hjälpa dig så att du kan få den helt rätta löputrustningen med dig hem.