Regnkläder dam

Här hittar du alla slags regnkläder för kvinnor, både jackor, byxor och överdrag till skor och ryggsäckar. Det finns enkla jackor för dig med ett enkelt behov, och avancerade jackor till långvarig, hård användning, och såklart allt mittemellan. Hitta den relevanta underkategori eller välj ditt favoritmärke.

per sida
Stigande ordning

Regnkläder och regnställ

Är det viktigt för dig att ha superlätta regnkläder med hög andningsförmåga, om du ska kunna vara aktiv oavsett väder - eller behöver du en billig försäkring mot att komma hem dyngsur från arbetet? Här på Eventyrsport hittar du många olika slags regnkläder. Du kan t.ex. hitta lätta regnkläder som kan packas ihop så att du kan ha dem liggandes i väskan, men du kan också hitta mer robusta regnkläder, som är lämpliga till de lite hårdare utomhusaktiviteterna och aktiva resor.

 

Regnjacka - Här hittar du regnjackor till alla ändamål

Om du inte behöver ett helt regnställ, men endast en regnjacka, har vi ett stort urval från kända märken såsom Haglöfs, Fjällräven, Didriksons osv. Det kan vara svårt att välja en ny regnjacka, den ska vara både funktionell och praktisk, samtidigt som den är trendig och snygg. Som tur är så vet de olika producenterna, att dagens regnjackor måste leva upp till konsumenternas höga krav. Det blir därför investerat många pengar i utvecklingen av de bästa materialer och designer.

 

Regnponcho - den lätta lösningen

Behöver du inte riktigt en regnjacka eller ett regnställ, så kanske en regnponcho passar dig bättre. En regnponcho passar fint till den lilla regnskuren som annars kan förstöra en fantastisk festival, koncert eller promenad. Är du en flitig vardagscyklist, går du på många hundpromenader eller ska du ut på en äventyr  ute i naturen, så är en ordentlig regnponcho oumbärlig. Både Vaude och Fjällräven har gjort en utmärkt regnponcho med många användbara funktioner.