Halsduk och halsvärmare

Här ser du vårt breda utbud av halsvärmare för herrar. Vi har många stickade modeller, bl.a. i mjuk merinoull, och de kan dras upp över munnen och öronen när det är mycket kallt. Vi har också varma halsdukar för herrar.

  per sida
  Stigande ordning

  Varma halsvärmare och halsdukar för herrar

  Stäng ute kall vind och snö med en bra, varm halsvärmare eller halsduk för herrar. Då blir hösten och vintern ett lite varmare nöje. Vi har ett riktigt bra utbud i flera material. Både stickat, merinoull, fleece och mikrofiber.

  Våra halsvärmare och halsdukar för herrar kommer från märken som Buff och Icebreaker.

  Håll dig varm

  Man kan bli ordentligt nedkyld om vinden eller snön slår mot ansiktet och halsen. Det är däremot ingen anledning till att gå genom hösten och vintern som en helfrusen snögubbe, för med en varm, stickad halsvärmare i merinoull eller en halsduk under eller utanpå jackan kan du kvickt bli av med mycket kyla.

  I vårt utbud här på sidan hittar du många tubhalsdukar för herrar, och många av dem kan dras upp över ansiktet och öronen om kölden verkligen är hård eller om du susar nedför skidbackar.

  Våra halsvärmare för herrar är vanligtvis stickade och är oftast i merinoull, som har många bra kvaliteter.

  Ett ord som ’ull’ får dig möjligen att tänka på kliande, irriterande kläder, men så behöver det lyckligtvis inte alls vara.

  Merinoull är en mycket mjuk form av ull, och därför kommer de allra flesta tycka att plagg i merinoull är riktigt behagliga.

  Ull har många bra egenskaper, och en fördel med en halsvärmare för herrar gjord i ull kan t.ex. vara att ull är naturligt antibakteriell och nästintill självrengörande. Även om du har en halsvärmare i ull uppdragen helt över munnen behöver du därför inte nödvändigtvis tvätta halsvärmaren hela tiden, utan kan i stället vänta lite några dagar. Det kan t.ex. vara en stor fördel när du är på vandring och inte har möjlighet att tvätta varje dag.

  Om du föredrar den helt klassiska looken hittar du även varma och snygga halsdukar för herrar. Herrhalsdukarna är mjukt stickade och passar till både vardag och fritid.

  Bra erbjudanden på halsvärmare och halsdukar för herrar

  Gör en extra bra affär på en stickad halsvärmare eller halsduk för herrar!

  Genom att klicka här visas du en samlad översikt över de halsdukar, halsvärmare och tubhalsdukar för herrar som för tillfället är på rea.