Skidjackor

Här hittar du jackor som passar utmärkt till bl.a. skidåkning. Vi har skidjackor med och utan isolerande foder och ventilerande membran. Många av jackorna har t.ex. snölås och andra detaljer som gör dem optimalt anpassade för skidåkning.

  per sida
  Stigande ordning

   Skidjackor och jackor för alla behov

   Din jacka ska skydda dig mot väder och vind, oavsett om det är regn, slask och oväder eller sol och hög värme, så att du kan koncentrera dig på din skidåkning, vandring eller bergsklättring. Hos oss hittar du jackor till nästan alla behov: Överdragsjackor, vindjackor, träningsjackor, skidjackor och Gore-Tex® jackor. Några med massor av funktionella detaljer andra lite enklare jackor utan många detaljer. Gemensamt för de flesta av våra jackor är att dem andas och är vattentäta. Några bär en vattentät och ventilerande coating, andra har ett membran som andas och är vattentätt som t.ex. Gore-Tex®. Andra exempel är Proof™ , Hydratic® och Gore-Tex® Active Shell.

    

   Skidjacka, parkas eller träningsjacka?

   Letar du efter en ny skidjacka till din nästa skidsemester? Eller kanske en parkasjacka? Vi har ett brett sortiment av skidjackor och annat tillbehör till skidsemestern. I vår webshop kan du snabbt och enkelt beställa en ny, snygg skidjacka och få snabb leverans till ett bra pris. Du hittar självklart också många andra typer av jackor – allt från stora parkasjackor till lättare träningsjackor. Kanske är det en regnponcho som passar bäst till dina behov – där får du i alla fall massor av god ventilation!

    

   Gore-Tex®-jackor

   Hos Eventyrsport hittar du ett brett sortiment av jackor med Gore-Tex®-membran, som är vattentäta och andas samtidigt som dem försäkrar en optimal komfort på skidresan, vandringsturen eller under vardagens promenader med hunden. I vår webshop finner du ett stort urval av olika varianter av Gore-Tex®-jackor – och säkert också en som passar dig perfekt.

    

   Fjällräven- eller Haglöfs-jacka?

   Hos Eventyrsport tillhandahåller vi Gore-Tex®-jackor och andra friluftskläder av högsta kvalitet. Vi har jackor från några av marknadens ledande producenter och vi är bl.a. nordens största inköpare av Haglöfs. Utöver Haglöfs hittar du massor av jackor från bl.a. Didriksons, Fjällräven och Vaude.

    

   Se också:


   Regkläder
   Skidbyxor
   Tvätt och impregnering   Och kom ihåg det du ska bära under:   Underkläder - herrar
   Fleece - herrar
   Stickat och tröjor – herrar
   Vestar - herrar