Skor

Klämmer skon? Det ska den inte! Hitta ett par snygga skor som passar perfekt, i vårt stora sortiment av snygga och funktionella herrskor från t.ex. Haglöfs, Salomon, Hanwag, Teva, Keen och Merrell. Välj eventuellt en underkategori eller gå direkt in på ditt favoritmärke.

per sida
Stigande ordning

Herrskor för vandring, vardag, löpning och klättring.

En sko är mer än bara en sko. I Eventyrsport lägger vi stor vikt på att man ska få rätt sko till rätt äventyr, alla fall i kategorierna vandringsskor, komfortabla vardagsskor, skor för terränglöpning och skor för klättring.

 

Vandringsskor för herrar

Den här typen av skor är hårdare och har en kraftigare sula jämfört med vardagsskor. På trotts att skorna från början känns främmande och kanske till och med lite obehagliga, så blir dem snabbt en bra resekompis eftersom dem effektivt avlastar dina fötter när du går i många timmar. Om underlaget är ojämnt blir det ännu tydligare eftersom sulan då fungerar som ett jämnt underlag, vilket sparar dina fötter från att behöva anpassa sig efter alla små ojämnheter som stenar och små hål. Vandringsskor passar till de turer där man inte behöver bära stövlar med skaft, men efterfrågar sulans funktionalitet. Dem passar också perfekt till ett arbete där det ingår att man går och står upp i många timmar, eller på varierande underlag.

Eventyrsport förhandlar vandringsskor från Haglöfs, Hanwag, Salomon, ECCO, Keen m.m.

 

Vardagsskor för herrar

Här har man fokuserat på både komforten och utseendet. Mjuka sulor, snygga detaljer och hög slitstyrka är viktiga parametrar. Stilen är en smaksak, precis som formen bestäms av dina fötters form. Det finns både moderiktiga modeller och modeller som påminner lite mer om vandringsskor.

Eventyrsport förhandlar vardagsskor från Haglöfs, Hanwag, Salomon, ECCO, Keen m.m.

 

Löparskor för män

Löparskorna i Eventyrsport är uteslutande för terränglöpning och multisport, så dem traditionella löparskorna får du söka efter någon annanstans. Sulorna har ofta lägre hälar än vanliga löparskor, hälen är också lite bredare och mönstret i sulorna är designade till grus och jord.

Eventyrsport förhandlar löparskor från Haglöfs, Salomon, Merrell, La Sportiva och Teva.

 

Se också:

Strumpor och sockor

Tillbehör