Varukorg 0

Eventyrsport

Eventyrsport

Vardagsskor herrar

En bra sko kan göra underverk. Här hittar du vardagsskor till den sportiga mannen, till den praktiska och till honom som sätter pris på bra läder. Här står fokus på komfort, funktionalitet och snygg design. Haglöfs, ECCO, Hanwag, Keen, Teva, Merrell m.m.

Pris
Varumärken
Färger
Endast erbjudanden
Visa outlet
Endast nyheter
Storlek
20 40 60 80 100 Alla
  1. 1
  2. 2
20 40 60 80 100 Alla
  1. 1
  2. 2

Snygga herrskor till vardag, skogs- och stadsliv

En hel dag på jobbet kan kännas olidligt lång om skorna klämmer eller skaver. Dina fötter kvävs i ett par allt för tighta lågprisskor och blåsorna poppar upp i svettiga modeskor. Hos Eventyrsport hittar du ett stort urval av snygga herrskor i superkvalitet, så att du aldrig mer behöver gnissla tänder över ömma fötter.

I vår webshop hittar du skor som håller för cykelturer, långa arbetsdagar och skogspromenader, samtidigt som dem är snygga och presentabla. Vi har flera olika designs med en varierande mängd funktioner. Du kan välja en snygg och sportig sko, i starka färger eller en med nedtonad sko i härligt läder eller canvastyg. Skorna finns i många olika storlekar och färger.

 

Friska fötter med friska skor

I vår webshop hittar du ergonomiska och praktiska herrskor, som ger plats till foten och vristens naturliga rörelser. Teknologin kallas Natural Motion och ger både smidighet och flexibilitet. Dina fötter får en skön komfort utan att gå på kompromiss med stödet. Modellerna blandar känslan av att bära en lätt sko med en snygg design.

 

Vattentätt

Vi har skor med sneaker-look och en skön passform, samtidigt som dem skyddar och är bra för fötterna. Du kan t.ex. välja en modell i läder som är oljebehandlad, så att den också är vattentät. En bra gummisula medverkar till att du står stadigt – även på det nytvättade matsalsgolvet! En EVA-mellansula är mycket stötabsorberande och motverkar att du får ont i fötterna under dagen.