Vårjackor & höstjackor till herr

Lätta höst- och vårjackor för herrar med lite foder ger dig just det lager isolering och skydd mot vinden som du behöver när du ska vistas ute under vår och tidig höst.

  per sida
  Stigande ordning

  Våra höst- och vårjackor för herrar är lätta, vindtäta jackor med ett tunt foder. Det är precis vad du behöver när du ska vistas utomhus kortare eller längre perioder under våren och hösten.

  Med en höstjacka eller vårjacka för herr kan du både hålla borta kall vind från kroppen och hålla värmen nära kroppen. Höst- och vårjackorna har för det mesta en utsida av ett lätt och tätvävt material. För de dagar då det bara är på morgonen som du behöver extra isolering kan du på eftermiddagen lätt packa ner höst-/vårjackan och lägga den i väskan. Sådana jackor tar nämligen inte särskilt mycket plats.

  Många använder sin höst- och vårjacka som en allt-i-allo-jacka som är lätt att ha med när de ska vara utan under kortare perioder. Både för att den inte tar plats eller väger särskilt mycket och också för att en höst- och vårjacka för herrar är skön att ha på sig.

  Om jackan inte är tillräckligt varm kan du bara komplettera med ett lätt mellanlager eller en fleecetröja. Då täcker det bra mot kyla. Under de dagar då det är riktigt dåligt väder och din jacka inte är av det vattentäta slaget, så är det inget problem att sätta en regnjacka ovanpå. Då hålls alla element långt borta från kroppen. Både kyla, blåst och regn.

  Bra erbjudanden på vår- och höstjackor för herrar

  Du kan använda vårt filter om du vill se vilka höstjackor och vårjackor för herrar som finns på rea. Klicka här för att slå på erbjudandefiltret och bli visad de höst- och vårjackor för herrar som är nedsatta i pris. Kanske hittar du din nästa favoritjacka till ett fantastiskt pris?

  Behöver du hjälp med att hitta den perfekta höst-/vårjackan för herrar är vi alltid redo att hjälpa dig. Kontakta oss, så gör vi vårt bästa för att svara på dina eventuella frågor om produkten.