Regnkläder

Här hittar du alla slags regnkläder för herrar. Allt från jackor och byxor till regnskydd för skor och ryggsäckar. Det finns både enklare jackor till vardagsbehov och mer avancerade modeller till långvarig användning och hårt klimat – och så klart till allt mitt i mellan. Hitta den underkategori som är relevant för dig eller klicka dig direkt in på ditt favorit märke.

per sida
Stigande ordning

Regnkläder och regnställ

Om du ska vara aktiv oavsett väder eller försäkra dig om att komma hem torr efter jobbet varje dag, är det viktigt att ha regnkläder som är lätta och andas effektivt. Eventyrsport har många olika typer av regnkläder. Du hittar både lättare regnkläder som du kan ha liggande i väskan just in case och lite mer robusta regnkläder som passar till mer avancera utomhusaktivitet och aktiva resor.

 

Regnjackor – Här finns regnjackor till alla ändamål

Om du inte är på utkik efter ett regnställ utan bara en regnjacka, så har vi ett stort urval från välkända märken som Haglöfs, Fjällräven, Didriksons osv.  Det är inte alltid lätt att välja sin nya regnjacka, den ska inte bara vara funktionell utan moderiktig och snygg också. Som tur är vet de olika producenterna att regnjackorna ska leva upp kundernas hårda krav. Därför investeras det mycket pengar i att utveckla både material och design.

 

Regnslag och regnponcho - den enkla lösningen

Om du inte har behov för en deciderad regnjacka eller regnställ, så kanske det är ett regnslag eller en regnponcho du behöver. Ett regnslag ägnar sig perfekt för små regnbyar som t.ex. kan förstöra stämningen under festivalen, konserten eller promenaden. Om du är en flitig vardagscyklist, hundägare eller om du bara är på ett äventyr i det gröna, så är ett regnslag oumbärligt. Både Vaude och Fjällräven tillverkar utmärkta regnponchos med många smarta funktioner.