Skidunderställ till herrar

51 Varor

Här hittar du skidunderställ för herrar. Vi har både undertröjor och underbyxor, och du kan också hitta ett par bra skidstrumpor. Våra herrskidunderställ finns bl.a. i mjuk merinoull som håller kvar värmen men inte lukten.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

Håll värmen: Skidunderställ för herr

Ska du ut i pisterna, övernatta i tält eller kanske bara hålla värmen under en kall dag, så är ett skidunderställ för herrar vägen att gå.

På sidan här hittar du ett bra utbud av skidunderställ och skidstrumpor för herrar, bl.a. tillverkade i skön merinoull.

Skidunderställen kommer från märken som Icebreaker, Helly Hansen, Odlo och Haglöfs.

Välj ullen framför kylan

När kylan sätter in i takt med hösten och vinterns ankomst är ett skidunderställ ett lätt sätt att hålla värmen på – oavsett om du ska roa dig i pister, springa, vandra, övernatta i tält eller kanske bara cykla till och från jobbet en frostklar morgon.

I vårt utbud av skidunderställ till herrar hittar du både undertröjor och underbyxor, och det finns även skidstrumpor för herrar. Vi har också tätsittande T-shirts, som kan användas som innerlager på samma sätt som en skidunderställströja.

Skidunderstället ska sitta nära, så det inte skrynklar och vecklar sig. Dess främsta uppgift är att hålla dig varm och torr. Om du växlar mellan hög aktivitet och pauser, t.ex. vid längdåkning, är det särskilt viktigt att du har ett bra underställ.

Du kan i stort sett välja mellan herrskidunderställ i syntetmaterial eller ull, och båda delarna har sina för- och nackdelar.

Många av våra skidunderställ för herrar är i ull, särskilt merinoull. Kanske tänker du att det måste bli en väldigt kliande tur med ett skidunderställ i ull, men skidunderställ i merinoull för herrar är faktiskt en riktigt bra lösning om du vill ha alla de bra egenskaperna från ullen och samtidigt vara iförd något mjukt.

Merinoull består av mycket tunna fibrer och de allra flesta upplever därför att den inte sticks eller kliar. Merinoull är dessutom naturligt antibakteriell, så herrskidunderställ i ull kan lugnt användas i flera dagar utan att det luktar illa. Dessutom värmer ullen även om den blir våt.

Vi har också skidunderställ för herrar som föredrar att vara helt utan ull. Därför finns det skidundertröjor och -byxor tillverkade i enbart syntetmaterial. Generellt ger skidunderställ i syntetmaterial bättre svettransport än underställ i ull, men det kommer, som tidigare nämnts, i regel börja lukta snabbare än ullplagg.