Shorts till herrar

95 Varor
Tynde og hurtigttørrende, kraftige og slidstærke, enkle til hverdag og med masser af detaljer til tur og rejse - vores udvalg af herreshorts er kæmpestort, og du kan se dem her.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

Smarta och praktiska herrshorts med och utan fickor

Saknar du ett par perfekta shorts för de varma dagarna? Låt oss hjälpa!

Hos Eventyrsport hittar du ett bra utbud av långa och korta shorts för herrar, och det finns lite av varje för varje smak och tillfälle.

Våra shorts till herrar kommer från märken som Fjällräven, Haglöfs, Lundhags och The North Face.

Fram med spirorna

Våren och sommaren är något alldeles speciellt med alla vackra färger på blommor och träd, blå himmel, varma dagar och ljumma kvällar. Inte minst är det skönt att kunna lägga vinterkläderna på hyllan och kasta sig över sommargarderoben.

Letar du efter något nytt till garderoben är ett par shorts för herrar en bra idé. Här på sidan hittar du våra olika herrshorts som är både praktiska och snygga i sommarvädret.

Vi har herrshorts med fickor så du kan ha alla de viktigaste sakerna på dig, oavsett om du är på vandring eller släntrar runt hemma i värmen, men vi har också helt enkla shorts utan en massa detaljer.

I vårt utbud av shorts hittar du flera olika snitt och designer, bl.a. finns det både korta och knälånga shorts för herrar, och vi har såväl små som stora storlekar.

Flera av våra shorts är tillverkade i starkt G-1000®-material, som är både ventilerande, vattenavvisande och i hög grad förmår stänga ute både vind och mygg. Dessutom torkar det snabbt. Det är därmed tal om shorts som lätt kan fungera som vandringsshorts för herrar. De kan också självklart användas som helt vanliga sommarshorts.

Du kommer också kunna hitta flera herrshorts som är sydda i bluesign®-godkänt material. bluesign®-systemet är den mest strikta miljöstandarden på marknaden. 

Köp långa och korta shorts för herr online

Om garderoben ska kompletteras med ett par sommarshorts eller vandringsshorts för herrar, så finns det pengar att spara genom att använda ”erbjudandefiltret” längre upp på den här sidan.

Har du några frågor om våra shorts för herrar är du alltid välkommen att kontakta oss. Vår personal kan alltid hjälpa till och svara på frågor.