Stickade tröjor/sweatere

Her finder du strik og trøjer til herrer. Klassiske sweaters fra Fjällräven, trøjer i Realfleece og Merino fra Icebreaker og elegante uldjakker fra 66°North. Næsten alle indeholder mere eller mindre uld og varmer helt vidunderligt.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

  per sida
  Stigande ordning

  1. Märke
   Namn
   Product price
  2. Märke
   Namn
   Product price
  3. Märke
   Namn
   Product price
  4. Märke
   Namn
   Product price
  5. Märke
   Namn
   Product price
  6. Märke
   Namn
   Product price

  Stickade tröjor och tröjor för män 

  Stickade tröjor och tröjor är klassiska vinterkläder för herrar, och på Eventyrsport kan du hitta ett stort utbud inom den här kategorin. Här har vi samlat produkter som är stickade, har en viss tjocklek och nästan undantagslöst innehåller ull - även om det sista inte är helt konsekvent. Ett dominerande varumärke inom klassiska herrtröjor är Fjällräven, men Icebreaker bidrar också med sin Realfleece och något tjockare produkter, även om de tillhör den tunnare änden av den här kategorin jämfört med ulltröjor från Fjällräven. 

  Om du kombinerar en snygg tröja med en väst kan du klara dig genom många temperaturer, och ärmar utan jackärmar ger ännu bättre rörelsefrihet än de med. 

  Hos oss på Eventyrsport kan du hitta snygga stickade tröjor och tröjor från varumärken som Fjällräven, Icebreaker, Sherpa och Haglöfs, alla välkända och respekterade varumärken inom outdoor med hög kvalitet som ett av kännetecknen. 

  Stickade tröjor för män är lika med ull 

  Det finns en hel del ull i den här kategorin, även om den oftast är blandad med andra material. Och det finns goda skäl att använda ull i kläder. En av de viktigaste är ullens temperaturreglerande egenskaper. Den kan isolera både mot kyla och värme, så även om det låter konstigt för många är det faktiskt ovanligt bekvämt att bära ull när det är varmt. Ull isolerar också när den blir våt, till skillnad från till exempel bomull som bara blir som en blöt trasa. 

  Ull är också naturligt antibakteriell, så ullkläder behöver inte tvättas särskilt ofta. De kan vanligtvis fräschas upp lite genom att hängas i badrummet medan någon duschar eller under tak i fuktigt väder. Det sparar slitage på kläderna och sparar vatten, tvål och ström till tvättmaskinen. 

  Några fler fördelar med ull är dess förmåga att behålla färgerna. Du ser aldrig en tråkig, grå ulltröja om den var svart från början. Och stickad ull krullar inte, den kan bara tryckas ihop i väskan eller ryggsäcken och blir lika fin när du tar upp den igen. 

  Använd din stickade tröja i lager-på-lager 

  Ska du åka skidor i bitande kyla eller har du planerat en vandring i det omväxlande höstvädret? Då kan lager-på-lager vara svaret på vad du ska ha på dig när du är utomhus. Lager-på-lager (eller 3-lagersprincipen) är faktiskt ett smart sätt att bygga upp din klädsel oavsett vad du ska göra, och det ger dig möjlighet att vara flexibel under dagen beroende på väder och aktiviteter. 

  Åtsittande ulltröjor passar bra för lager-på-lager-klädsel, och om du väljer två tunna tröjor istället för en tjock har du bättre möjligheter att justera mängden isoleringsmaterial. Du kan också välja en riktigt tjock stickad tröja för män att ha när du sitter vid elden eller en sval kväll i trädgården eller stugan. Om du väljer en stickad tröja med dragkedja kan du enkelt använda den som ytterplagg. Kom ihåg att ju mer luft det finns i ullen, desto bättre isolerar den. 

  Eventyrsport har stickade tröjor och tröjor för alla slags män  

  Om du saknar en riktigt snygg stickad tröja eftersom den kan ge lite extra krydda till din garderob, kommer en tröja med dragkedja att vara det mest praktiska alternativet, eller behöver du en tjock stickad tröja som kan hålla dig varm på en iskall vinterdag, så har vi allt här på Eventyrsport. 

  I vårt utbud av stickade tröjor och tröjor för män finns det verkligen många olika modeller, så oavsett vilken typ av man du är har vi en stickad tröja eller tröja för dig. Vi har avslappnade stickade tröjor och stiliga tröjor för herrar, så du kan hitta en fin tröja oavsett vad du ska använda den till. 

  Dessutom har vi också stickade tröjor och tröjor för herrar i storlekar från XS till 3XL. Så det finns modeller som passar alla typer av män.