Sommarjackor

Här hittar du vårat urval av sommarjackor till herrar, damer och barn. Hitta din sommarjacka bland märken som Fjällräven, Haglöfs, Ticket to Heaven m.fl. Använd filtret till att sortera bland varorna.

  per sida
  Stigande ordning

  Jackor och kappor till sommaren

  Letar du efter en sommarjacka som både är snygg, bekväm och hållbar så se vårt stora urval av jackor och kappor.

  Hos Eventyrsport har vi sommarjackor till damer, herrar och barn och jackorna kommer bl.a. från välkända märken som Haglöfs, Fjällräven, Didriksons och Meru.

  Sol eller regn – vi har jackan till alla slags sommarväder

  Sommaren brukar vara en varierande årstid. Det finns dagar då solen står högt på himlen och strålar hela dagen och så finns det dagar när det vädret verkar vara långt borta. Kanske öser regnet ner eller så är det plötsligt kallt som en höstdag.

  Vid så varierande väder är det ofta nödvändigt med några olika sommarjackor eller en jacka som kan lite av varje.

  Du hittar ett brett urval av sommarjackor hos oss. Vi har både lätta jackor till varmare dagar, fodrade modeller till kallare dagar och regnjackor till de dagar regnet öser ner.

   

  Sommarjackor finns i många olika varianter t.ex. med justerbar eller löstagbar huva, fickor till mobiltelefonen, hål till hörlurar och tejpade sömmar som gör det svårare för vattnet att tränga in.

  Flera av jackorna är vattentäta eller vattenavvisande, och ofta även vindtäta eller vindavvisande. Många av modellerna har även en bra andningsförmåga.

  Om vikten på jackan betyder något för dig som kan du se efter Haglöfs L.I.M (Less Is More) där det är ett minimum av detaljer. Det ger ett snyggt och minimalistiskt intryck och tar mindre plats.

  Erbjudande på sommarjackor

  Spara pengar på din nästa sommarjacka genom att använda filtret längre upp på sidan eller genom att trycka här.

  Blir du medlem i Eventyrsports Kundklubb är du bland de första som får meddelande om rea och bra erbjudanden på sommarjackor.

  Läs mer om fördelarna här.

   

  Se även:

  Regnjackor

  Softshell

  Fleece

  Vindjackor