Varukorg 0

Eventyrsport

Eventyrsport

Sommarjackor

Här hittar du vårat urval av sommarjackor till herrar, damer och barn. Hitta din sommarjacka bland märken som Fjällräven, Haglöfs, Ticket to Heaven m.fl. Använd filtret till att sortera bland varorna.

Pris
Varumärken
Kön
Färger
Endast erbjudanden
Visa outlet
Endast nyheter
Storlek
20 40 60 80 100 Alla
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
20 40 60 80 100 Alla
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Stort urval av sommarjackor

Som en Danmarks största återförsäljare av outdoorutrustning har Eventyrsport ett stort urval av sommarjackor till herrar, damer och barn. Om du så letar efter en mjuk softshell jacka till en myskväll på terassen, eller en ventilerad jacka som klarar regn, så hittar du den här. Vi har välkända märken som he North Face, Fjällräven, Icebreaker, Haglöfs och många andra till konkurrenskraftiga priser.

 

Sommarjackor till barn

Den svenska sommaren har varierande väder. Ena dagen kan det vara jättevarmt medan det nästa dag är molningt med regn, eller kanske blåsigt. Det ställer naturligtvis vissa krav på en sommarjacka. Vi har regnjackor, som är vattentäta och ventilerande, men också vattenavvisande softshells, som däremot inte är vattentäta. Våra sommarjackor fås i många olika varianter för exempel med avtagbar huva, tejpade sömmar som hindrar vattnet från att komma in, fickor till mobilen och hål till hörlurarna m.m. Vi vill gärna informera om att det hos några av Didriksons modeller av sommarjackor till barn finns möjlighet för att förlänga ärmarna så att jackan kan användas i en längre period. Det är bra för plånboken och minskar dessutom tillverkningsprocessens miljöpåverkning

 

Funktionella sommarjackor till vuxna

Sommarjackor till damer och herrar innefattar många olika funktionella jackor som regnjackor, vind- och vattenavvisande softshells, vindjackor, löparjackor, erjakker til damer og herrer dækker over en lang række funktionelle jakker som regnjakker, vind-og vandafvisende softshells, vindjakker, løbejakker, kappor och anoraker.
Om vikten har stor betydelse kan du kolla efter Haglöfs LIM (Less Is More), där man skurit ner detaljerna till ett absolut minimum. Bland vårat urval av sommarjackor finns också fodrade jackor, som antingen kan användas som ytter- eller mellanlager om temperaturen faller. Vi har även dunjackor från Yeti som är fodrade med det superlätta Crystal Down® som kommer från slaktade gäss från producenter med hög djuretisk standard. Dunen är märkta så man alltid kan se producent, ras, kvalitet m.m. Vi har också jackor som är fodrade med fiber.

 

Erbjudande sommarjackor

Spara pengar på din nästa sommarjacka, klicka på  Endast erbjudande i filteret,högre upp på sidan. Så hittar du erbjudande på sommarjackor till damer, herrar och barn. När vi har rea på sommarjackor skickar vi mail till medlemmarna i Eventyrssports kundklubb. Medlemskapet är gratis. Bli medlem i vår kundklubb.