Vårjackor & höstjackor

Vår- och höstjackorna ger dig just det lager du behöver för att klara den tidiga hösten eller perioden på våren då vintern ännu kan märkas i luften. Med lite foder och vindtät utsida är vårjackor och höstjackor ofta ett bra val som ytterplagg.

  per sida
  Stigande ordning

  Vindtäta och med foder

  När sommaren inte längre står för en varm bris hela dagarna och mornarna börjar kännas som insidan på ett kylskåp är det bra med en övergångsjacka. Även de som nästan aldrig fryser kan uppskatta ett lätt vindtätt lager över en tunn tröja om vinden blåser lite kall från norr.

  Våra höst- och vårjackor är relativt lätta jackor som är bra på att hålla höstens första kyla borta från kroppen. Med den vindtäta utsidan kan du lätt hålla värmen när du ska vistas ute på hösten.

  När du börjar märka att det inte längre räcker med bara den lätta jackan kan du alltid förstärka med en tunn ullundertröja innerst, men som utgångspunkt är det bra att kunna hålla vinden borta från kroppen.

  Lätta och praktiska höst-/vårjackor till ett bra pris

  I vårt sortiment av vår- och höstjackor har vi både modeller för män, kvinnor, pojkar och flickor. Du kan sortera modellerna genom att använda våra filter nästan högst upp i kolumnen till vänster. Du kan också sortera på olika storlekar. Och om du bara vill se de jackor vi har i storlek large så klickar du bara på denna storlek. Då får du kvar en bra översikt över de jackor som kan vara relevanta. Om du bara vill se jackor med nedsatt pris kan du trycka på erbjudandefiltret och/eller outlet-filtret.

  Då kan du hitta perfekta jackan för dig som inte bara är lätt och praktisk, utan dessutom har ett bra pris. Bättre kan det knappast bli!