Zip-off byxor

Här hittar du byxor med avtagbara ben. De flesta har en dragkedja men det finns också modeller med två dragkedjor så det faktiskt är en 3-i-1-byxa.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
  Laddar...

  per sida
  Stigande ordning

  1. Märke
   Namn
   Product price
  2. Märke
   Namn
   Product price
  3. Märke
   Namn
   Product price
  4. Märke
   Namn
   Product price
  5. Märke
   Namn
   Product price
  6. Märke
   Namn
   Product price

  Zip-off-byxor för vardag och vandring

  Ska du på vandring, scoutläger eller kanottur? Zip-off-byxor är ett perfekt val för dessa och många andra outdoor-aktiviteter – eller bara som ett par behagliga och praktiska byxor i vardagen.

  Kolla vårt utbud av zip-off-byxor här på sidan. Vi har naturligtvis byxor för både damer och herrar.

  Du hittar zip-off-byxor från märken som Fjällräven, Haglöfs och Meru.

  Den blixtsnabba lösningen

  Du är ute på vandring, har tagit på dig de långa vandringsbyxorna, och plötsligt bär det uppför medan solen bryter fram och får allting att kännas som i en bastu.

  I en sådan situation är det perfekt med ett par zip-off-byxor! Då behöver du inte stanna till för att hitta de korta byxorna i ryggsäcken. Med ett grepp i dragkedjan kan du anpassa byxorna efter väder och aktivitet – och voilà, återigen vara på väg utmed stigarna.

  Ett par byxor med zip-off är på hela taget bra i samband med många friluftsaktiviteter, men de kan också självklart användas till vardags.

  Bland byxorna med zip-off finns flera modeller med solskyddsfaktor (UPF), så du är lite extra skyddad mot solens strålar när du beger dig utomhus.

  I vårt utbud av zip-off-byxor hittar du många byxor med praktiska fickor, så du lätt kan ha med dig de mest nödvändiga sakerna i vardagen eller för outdoor-aktiviteter.

  Byxor med zip-off är vanligtvis tillverkade i snabbtorkande material, och så är även fallet med de flesta av byxorna här på sidan. Du hittar bl.a. zip-off-byxor i G-1000®, som förutom att vara snabbtorkande är mycket slitstarkt.

  Flera av zip-off-byxorna är dessutom tillverkade av återvunna material och/eller är bluesign®-märkta. bluesign®-systemet är den mest strikta miljöstandarden på marknaden.

  Bra erbjudanden på outdoor zip off-byxor

  Ska garderoben få sällskap av ett par byxor med zip-off? Kolla om det finns pengar att spara genom att använda ”erbjudandefiltret” längre upp på sidan.

  Du kan också kolla in Eventyrsports kundklubb. Som medlem blir du bland de första som får meddelanden om när det finns bra erbjudanden och är rea på t.ex. zip-off-byxor. Det är helt gratis att vara medlem.