Mellanstora ryggsäckar

Här hittar du de lite mindre vandringsryggsäckarna som är lämpliga till vandring mellan stugor eller Caminovandring. De har bra bärsystemer, topplock och andra funktioner som hör hemma på en bra ryggsäck, och de rymmer oftast omkring 35-50 liter.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
  Laddar...

  per sida
  Stigande ordning

  1. Märke
   Namn
   Product price
  2. Märke
   Namn
   Product price
  3. Märke
   Namn
   Product price
  4. Märke
   Namn
   Product price
  5. Märke
   Namn
   Product price
  6. Märke
   Namn
   Product price

  Brett urval av högkvalitativa vandringsryggsäckar 

  Alla kan behöva en ryggsäck. För det finns nästan ingenting som en ryggsäck inte kan användas till. Den är den idealiska skolväskan och perfekt att slänga över ryggen innan du hoppar på cykeln på väg till jobbet. 

  Vi skulle faktiskt kunna fortsätta att nämna olika aktiviteter och situationer där en ryggsäck helt enkelt är den bästa och mest praktiska typen av bagage. Och vi måste också nämna vandring, äventyr och expeditioner. För om det någonsin finns en tidpunkt då en ryggsäck är den perfekta matchen, så är det när du ska ge dig ut på äventyr! 

  Det gäller oavsett om du ska på en lätt dagsvandring, en helg i skogen eller på ett längre äventyr som till exempel Camino de Santiago eller en annan vacker vandringsled utomlands. 

  Oavsett vad är faktum att du säkert bör skaffa dig en riktigt bra vandringsryggsäck! 

  Hos Eventyrsport har vi ett stort utbud av ryggsäckar. Här på sidan hittar du de mindre vandringsryggsäckarna, som till exempel lämpar sig bra för Caminovandring eller stugtillstuga-turer. Dessa ryggsäckar har vanligtvis en storlek på någonstans mellan 35-50 liter. 

  Självklart har vi också ryggsäckar i många andra storlekar, och i vårt utbud hittar du både små ryggsäckar på cirka 0-30 liter och stora backpackerryggsäckar med en storlek på över 50 liter. 

  I vårt sortiment har vi ryggsäckar från Fjällräven och Deuter, ryggsäckar från Osprey samt flera andra högkvalitativa märken. Vi har också ryggsäckar för damer, herrar och barn - så det finns verkligen något för varje behov och smak. 

  Ge dig ut på äventyr med vandringsryggsäcken på 

  Är du glad i att ge dig iväg på vandringar och äventyr bör en bra och välsittande vandringsryggsäck definitivt vara en fast del av din utrustning. 

  För när det kommer till vandringsryggsäckar, som du ska ha på ryggen i många timmar åt gången, är det extra viktigt att den sitter helt perfekt. Om vandringsryggsäcken inte sitter bra kan den lätt gnaga och irritera, och då är det plötsligt inte så kul när det fortfarande är 20 km till nästa övernattningsplats. 

  Du har säkert redan sett att de flesta vandringsryggsäckar har en mängd olika spännen, snören och andra justerbara detaljer som kan anpassas i alla möjliga längder och riktningar. Det är ganska viktigt hur dessa spännen och snören justeras, men det kan vara ganska svårt att lista ut hur de ska ställas in. Därför har vi också samlat 6 bra tips om hur du justerar din ryggsäck. 

  Vi har självklart ett stort utbud av Camino-ryggsäckar och mindre vandringsryggsäckar från många bra märken. Därför finns det definitivt en modell som passar dig perfekt. 

  Kanske är det en Osprey-vandringsryggsäck som är det rätta valet för dig? Ospreys välkända och älskade vandringsryggsäckar sitter så bra att du knappt märker att de är där. Det beror till stor del på bärsystemet i ryggsäcken. Du kan läsa mer om varför just Ospreys vandringsryggsäckar utmärker sig på den här punkten på vår blogg. 

  Vi har som sagt både en webbutik och fysiska butiker fyllda med bra vandringsryggsäckar. Alla modeller erbjuder bra funktioner och designer som gör dem perfekta för vandringar - som Caminoen. Du kan alltid prova olika modeller i butiken och se om det kanske är en Fjällräven, Deuter eller Osprey-ryggsäck du ska ta med dig hem, eller om det är en vandringsryggsäck från ett av de många andra märkena som passar dig bäst. Det finns definitivt gott om alternativ. 

  Drömmer du om Caminoen? 

  Det är faktiskt lite generellt att bara säga Caminoen, för det finns ganska många olika Caminoer. "Camino" är det spanska ordet för stig och beskriver vägen till Santiago De Compostela, där legenden säger att Jesus lärjunge Jakob är begravd. Caminoen är alltså en klassisk pilgrimsresa. 

  Camino de Santiago är också känt under namnet The Way of St. James, men även om namnet är annorlunda är destinationen fortfarande Santiago de Compostela. 

  Det finns som sagt flera olika Caminoer, varav vissa är bäst vid specifika tider på året och andra är bäst om det är en speciell typ av resa du vill ge dig ut på. Namnen berättar lite om var de olika ruterna börjar, men gemensamt för dem är att de slutar i Santiago. 

  Här kan du se några av de mest populära rutterna och deras längd: 

  • CaminoFrancés (ca 775 km)  

  • CaminoPrimitivo (ca 321 km)  

  • Camino del Norte (ca 815 km) 

  • CaminoPortugues (ca 242 km)  

  • Camino Inglés (ca 118 km)  

  • CaminoFinisterre (ca 87 km)  

  En sak som är gemensam för alla Camino-rutter är att du gärna ska ha en riktigt bra vandringsryggsäck med dig på resan. 

  Generellt bör din Camino-ryggsäck vara mycket mindre än vad du är van vid från andra vandringar. Här behövs nämligen inte tält, sovsäck och annan sovutrustning eftersom du oftast bor på vandrarhem eller hotell på resan. 

  Ryggsäckar och väskor för vardagen 

  En ryggsäck är självklart inte bara bra för friluftsliv, vandring och äventyr på Caminoen. Ryggsäckar fungerar lika bra för vardagliga äventyr. Både till arbete och skola, för de minsta och de äldsta. Det finns ryggsäckar för alla. I vårt utbud här på Eventyrsport hittar du ryggsäckar för alla behov och smaker. 

  Om det till exempel är en skolryggsäck du letar efter kan en bra idé vara en Fjällräven-väska - kanske deras kända klassiker, Kånken-ryggsäcken. Som sagt en välkänd klassiker som de flesta känner till och många redan äger eller har ägt. 

  Fjällrävens Kånken-ryggsäck är utformad för att vara bekväm och ergonomisk. Det gör den perfekt för att bära skolböcker, pennfodral eller bärbara datorer varje dag. Väskan finns i otaliga färger och modeller och kan användas av både barn och vuxna. 

  Ett annat märke som absolut är värt att nämna när det gäller ryggsäckar är Osprey. Det är ett av de stora märkena inom vandringsryggsäckar för friluftsliv och ryggsäckar för vardagsbruk. Osprey är ett amerikanskt varumärke som grundades av Mike Pfotenhauer redan 1974. Du kan läsa mer om varumärkets historia på vår blogg. 

  Detta är dock självklart bara två exempel på märken som tillverkar högkvalitativa ryggsäckar som du kan använda både för vardag och vandring. I vårt breda utbud av ryggsäckar hittar du massor av bra design och modeller - så det är bara att hitta den som passar dig perfekt. 

  Erbjudanden på bra vandringsryggsäckar 

  Kvalitet och pris tenderar ofta att följa varandra. Men här hos Eventyrsport behöver du långt ifrån tömma kontot bara för att du vill ha en vandringsryggsäck av hög kvalitet. 

  Vi har kontinuerligt riktigt bra erbjudanden på våra Camino-ryggsäckar, så det finns mycket goda chanser att hitta den perfekta vandringsryggsäcken till ett bra pris. Du kan se de många erbjudandena på våra mindre vandringsryggsäckar genom att välja filtret "endast erbjudanden" längst upp till vänster på den här sidan. 

  Du kan också ta en titt på vårt stora outlet, där du kan hitta bra Camino-ryggsäckar till mycket bra priser. Samtidigt kan du i outletet hitta en massa annan utrustning som skulle vara perfekt att ha med på en av Camino-rutterna - kanske är det Camino Frances som lockar dig den här gången? Oavsett vad kan du hitta all din utrustning till skarpa priser som inte bryter plånboken. 

  Om du vill vara en av de första som får information när vi har olika erbjudanden på mindre vandringsryggsäckar, kan du med fördel gå med i Eventyrsports kundklubb - det är helt gratis.