Skolväskor

Skolväskor ska vara rymliga och praktiska samtidigt som de är bekväma att bära över axlarna. Om du letar efter praktiska skolväskor för dig eller ditt barn, kan du vara säker på att hitta en skolväska som passar här. Eventyrsport har ett stort urval av rymliga ryggsäckar, mindre ryggsäckar, smarta axelväskor och praktiska datorväskor.

  per sida
  Stigande ordning

  Allsidiga ryggsäckar, praktiska axelväskor och enkla datorväskor

  Behöver du en bra och säker väska till dig själv eller till ditt barn, med plats för böcker, skrivblock och matlåda är en mindre ryggsäck eller en skolväska ett smart val. Eventyrsport har både de klassiska, fyrkantiga ryggsäckarna från t.ex. Fjällräven och Haglöfs, men också sportigare ryggsäckar med höftbälten och ventilationskanaler på ryggen som t.ex. Talon 22 från Osprey. Vi har dessutom vattentäta ryggsäckar med front- och sidofickor till vattenflaskor eller plånboken, samt enkla ryggsäckar med stora fickor till böcker och matlådan.

   

  Axelväskorna - ett bra alternativ 

  Bär du oftast på papper och mappar, alltså platta föremål som fyller mer på höjden och längden, är en axelväska ett bra alternativ till ryggsäcken. Eventyrsport har axelväskor med speciella fickor till laptops samt plats till tidningar och magasiner i ytterfickorna. En axelväska kan vara ett bra alternativ till dig som ofta färdas i överfyllda bussar till och från skolan på morgonen, och som är trött på tyngden och platsen en ryggsäck tar.

   

  Datorväskan - säker transport av datorn

  Behöver du en datorväska till skola eller arbete, så kan du hitta en här på Eventyrsport. Med stötdämpande skummgummi som effektivt skydd omkring din dator, kan du vara säker att den överlever buss- och cykelresan, samt den vardagliga oförsiktigheten utan att den tar skada. Datorväskorna kommer både i form av klassiska axelväskor och som ryggsäckar. Eventyrsport har skolväskor som är så vadderade och säkra, att du inte behöver nöjas med att bara använda dem till skolan eller arbetet. Du kan också använda väskan på vandringar, camping eller semestern utan att vara rädd om den.