Luftmadrasser

Här hittar du helt traditionella luftmadrasser för camping eller som extra säng. Men du hittar också Expeds innovativa luftmadrasser med dunfyllning, de är varma, lätta och robusta. De är perfekta för semester i naturen, och de är superbekväma!

  per sida
  Stigande ordning

  LUFTMADRASSER

  Luftmadrasser blåses inte upp av sig själva, här ska du använda dig av hjälp, antingen från dig själv eller en pump. Kom ihåg bara att dem med dun i får du INTE själv blåsa upp med munnen- det tåler inte dunen.

   

  Här finns lite av varje, från de ultralätta till och med den stora campinluftmadrass. En traditionell luftmadrass, som de flesta känner igen från campingen, festivalerna, eller extra gästsäng som är lite tyngre, och kräver en pump eller stor lungkapacitet. De isolerar dock inte kylan från marken, då de endast rymmer luft. I sin tur är de lika stora som sängen hemmare, och de ligger tillgängliga för en billig slant. 

   

  Under de senaste par åren, har efterfrågan på mera komfortable lättviktsmadrasser blivit stor, och det har flera producenter tagit till sig, särskilt Exped och Vaude, har lagt sig helt i fronten med lättviktsluftmadrasser, som är fodrade med antingen syntetiskt fiber eller dun, för större isolering, inbyggd pump och liggkomfort långt över både det traditionella skumdyneunderlaget och de självuppblåsande underlagen. 

   

  Se också:

  Liggunderlag
  Lakanpåsar
  Tillbehör