Cykelväskor/-ryggsäckar

40 Varor

Cykelväskor är ett måste, om du tycker om att cykla turer. Du hittar vårt utval härunder, samman med våra cykelryggsäckar till kortare turer på landsvägen eller i skogen. De vattentäta cykelväskorna ger också riktigt god mening till daglig användning - på väg till plugget eller arbetet.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

Vattentäta cykelväskor och cykelryggsäckar för turer ute i det fria

Går du ofta att finna i sadeln rullandes utför landsvägar och cykelbanor, kolla då vårt stora utbud av cykelväskor och cykelryggsäckar här på sidan.

Hos Eventyrsport hittar du både små och stora väskor och ryggsäckar till turerna på två hjul, och det finns självklart vattentäta modeller för dagarna då regnet öser ner.

Våra cykelväskor och -ryggsäckar kommer från bra märken som Vaude, Deuter, Osprey och Tatonka. Du hittar allt från små cykelryggsäckar till stora cykelväskor som är perfekta för långa turer.

Ut på cykeltur, aldrig sur

Är du en av dem som drömmer om långa cykelturer så snart de första vårtecknen visar sig? Eller som kanske dagligen åker till och från arbetet på cykel?

Oavsett vilket kan det vara väldigt skönt, för att inte tala om nödvändigt, med en bra cykelväska eller cykelryggsäck för packningen.

Till de längre turerna, t.ex. cykelsemestrarna med vind i håret och sol på näsan, kan det vara riktigt bra med en cykelväska till styret eller pakethållaren. Då finns det garanterat inget som sitter och irriterar på ryggen när du tillryggalägger den ena kilometern efter den andra.

Hos Eventyrsport hittar du både cykelväskor till styret och till pakethållaren. Gemensamt för dem alla är att de har smart fästteknik som gör dem enkla att sätta fast, så du fort kan komma ut på landsvägen.

Åker du till och från arbetet i vardagen, eller tar du cykeln för små avstickare till staden och till vännerna, kan en ryggsäck ofta vara det perfekta valet. Se till att ryggsäcken har bra ventilation, så det inte blir för varmt om ryggen. Det är också viktigt att ryggsäckens remmar är välvadderade så de inte skaver. För extra komfort är det en fördel med en ryggsäck med bröstrem och höftbälte som gör att ryggsäcken sitter bekvämt – även när ryggsäcken är tung.

Väljer du en dedikerad cykelryggsäck får du säkert alla de egenskaperna, och det finns ofta också en hjälmhållare, fäste för cykellyset och avtagbart regnöverdrag.

Då man tyvärr inte alltid kan räkna med solsken på cykelturen finner du i vårt sortiment många vattentäta cykelväskor och cykelryggsäckar. De brukar ha inbyggda reflexer så du syns i mörker.

Kom igång med ett bra erbjudande

Hos Eventyrsport har vi löpande bra erbjudanden på cykelväskor och cykelryggsäckar. Du hittar dem genom att använda ”erbjudandefiltret” längre upp på den här sidan.

Du kan också bli medlem i Eventyrsports kundklubb och på så sätt åtnjuta en mängd fördelar – bland annat att vara bland de första som får meddelanden om när det finns erbjudanden och är rea på diverse väskor, ryggsäckar och andra kvalitetsprodukter för vardag och friluftsliv.