Kajaker

Om du tycker om de stora haven, den vackra sjön eller backen som slingrar sig genom landskapet. Vi har kajaker till alla ändamål. Kajakerna är av högsta kvalitet och vi har modeller till både nybörjare och till de mer erfarna. 

  per sida
  Stigande ordning

  Kajakker till sport och fritid

  Det är bara du, din kajak och naturen omkring dig. Du Der er kun dig, din kajak og naturen omkring dig. En resa på vattnet är en vacker upplevelse och med rätt utrustning kommer du att uppleva det som ett ännu större nöje.
  Du kan välja mellan olika typer av kajaker. Vissa är bäst för dagsutflykter och små weekendresor och andra tål mer bagage. Du ska själv bestämma dig för om du vill ha en enkel och smart kajak eller en av de snabba typerna.

   

  Stabil och till nybörjare

  I webshoppen hittar du även den smarta och stabila ’sit-on-top kajak’. Denna typen passar bäst till korta dagsturer. Den är bra till barn eftersom den är så stabil att du även kan använda den när det ska fiskas. Denna typen av kajak är riktigt bra till nybörjare. 

  Ska din kajak vara lätt att förvara och transportera? Så kanske en kajak med modulkonstruktion, som man kan dela i tre delar är något för dig. Denna typ av kajak är lätt att ta isär och sätta ihop utan att det påverkar kajakens funktion. Med en kajak med modulkonstruktion kan du helt enkelt bo i en lägenhet och ändå utöva din sport.

   

  Super snabb kvalitet

  North Shore och Point 65 är två riktigt bra outdoor märken som vi är återförsäljare av. De lever upp till våra höga krav när det kommer till funktionalitet, kvalitet och smart design.  

  Våra kajaker är tillverkade av riktigt hållbara material. Du kan f.ex. hitta produkter i fin glasfiber som har gjorts styv med bivax, så att kajaken bibehåller stabiliteten utan att ändra på vikten. Om du väljer en kajak i glasfiber är det för att du tycker om när det går snabbt. Du ska däremot ta väl hand om en kajak i glasfiber.