Löparskor

Löpning är frihet. Vi är återsäljare för ett brett utval av löparskor, som förhöjer friheten för dig och dina fötter. Från simpla, intuitiva barfota löparskor till traditionella löperskor. På Eventyrsport menar vi att frihet går hand i hand med kvalitet när det gäller stötta och komfort.

  per sida
  Stigande ordning

  Innovation eller Tradition?

  Varje löpare har sina egna preferancer och meningar om löparskor och vad som är behagligt för fötterna. Därför har Eventyrsport ett brett utval av löparskor. Till exempel är de innovativa barfotslöparskorna en fördelaktig möjlighet, om man har blivit trött eller öm av för mycket stötta under häl och förfot. Med ett par barfota löparskor är stöttningen under hälen och förfoten skuren bort, och du står därför helt platt ned mot underlaget, som du går och träder på. Detta gör löparupplevelsen mycket mer naturlig. Den enda formen för stötta, som existerar i dessa intuitiva och innovativa löparskor, är den stötta, som producenten har valt att placera under bågen, då du i dessa löparskor kommer till att löpa annorlunda och mer naturligt och inte med hälen första, som annars är normalt i moderna skor.

  Till stadens asfaltsjungel

  Om du föredrar ett par traditionella löparskor, så har vi självklart också dessa. Hos Eventyrsport kan du hitta löparskor i gummi med extra stöd i sulan under hälen och förfoten. Det finns skor dedikerade till löparturer i naturen, och därutöver också skor till löparupplevelserna inne i stan. Men det säljs också mer all-round löparskor, som fungerar bra i naturen, på ojämn terräng och på stadens platta asfalt.

  Eventyrsport är säkra på att kunna erbjuda dig ett par löparskor, oavsett om du är traditionell eller har lust att prova en ny slags sko, så kan du vara säker på att finna något i vårat breda utval av löparskor.