Varukorg 0

Eventyrsport

Eventyrsport

Adventure Food

Här hittar du närings- och energirik mat från Adventure Food exempelvis Pasta Bolognese, Goulasch och Chicken Curry. Utöver middag finns det också frukost, och lunch samt dessert till din vandring eller tältning. 

Adventure Food

Pris
Varumärken
Färger
Visa outlet
20 40 60 80 100 Alla
20 40 60 80 100 Alla

Fokus på smak och näring

Adventure Food utvecklas och produceras i Holland och inget överlåtes till slumpen. Ägaren, Hans van der Meulen, har provat att leva det hårda livet med turer till bland annat Nordpolen och Mount Everest, och erfarenheten från dessa resor har blivit integrerat i produkterna, där det finns en stark betoning på smak-,näring-, och energiinnehåll samt kvaliteten av råvarorna. 

 

Mat till hela dygnet

Sortimentet täcker mat till hela dygnet, från frukost till lunch till middag. Det finns också dessert till gottegrisen som önskar sig något sött. Portionerna till 1 person kan förberedas i förpackningen, medan dem till 2 personer kräver en gryta. 

 

Tanka upp energidepoterna

När du planerar din vandring eller tältning, är mat självklart väldigt viktigt att ha med på packningslistan. Utan en näringsrik kost, är det sådär med energin. Fyll på energidepoterna så du har energi till utmaningarna som väntar. .  

 

Tar lite plats och är lättlagat

Maten från Adventure Food, är förpackat i påsar, som inte tar mycket plats. Typiskt fyller man påsen med kokande vatten, rör om, stänger påsen, väntar några minuter, rör om igen och maten är klar. Det är enkelt. Smaklig måltid!