Didriksons overaller till barn

Här ser du vårt stora sortiment av overaller från Didriksons. Barnens favorit finns i en mängd färger och olika tjocklekar och med olika vattentäthet. Många har Extend Size så de kan växa med barnet.

  per sida
  Stigande ordning

  Didriksons overaller: Kvalitet och komfort

  Letar du efter en bra overall till barnen, så finns det all anledning att se vårt utbud av overaller från Didriksons.

  Du hittar overaller i olika färger och modeller, och det finns overaller till alla flickor och pojkar

  Didriksons står för kvalitet

  Didriksons har funnits sedan 1913, då grundarna Julius och Hanna Didrikson började göra arbetskläder för fiskarna i det lilla fiskesamhället Grundsund i Bohuslän.

  På den tiden handlade det om att tillverka funktionella kläder som kunde stänga ute väder och vind, och det har inte ändrats.

  Därför är det heller inte så konstigt att Didriksons i dag är ett av Skandinaviens största märken inom regnkläder och andra funktionella plagg. Bland annat står de bakom flera prisbelönade overaller.

  Bra för barnen och för miljön

  När barnen ska ut och leka är det viktigt att regn och snö hålls ute, så allt det roliga inte förstörs av blöta kläder som blir kalla och fuktiga.

  Med en Didriksons overall är barnen väl skyddade mot kyla och väta. I vårt utbud av overaller från Didriksons hittar du modeller med en vattenpelare på 10 000 mm.

  En vattenpelare på omkring 3–4 000 mm är normalt tillräckligt för att hålla vattnet borta, så med en vattenpelare på 10 000 mm kan dina barn tryggt röra sig ute i regnet. 

  Overallerna andas dessutom och är vanligtvis också vindtäta.

  Didriksons overaller uppfyller diverse krav på barnkläder, och det finns därför inga farliga remmar eller snoddar i området kring hals och huvud.

  Didriksons har under längre tid sett till att använda PFC-fri impregnering till sina produkter, bland annat i deras overaller. På så sätt kan du vara säker på att overallen ändå är vattentät men utan PFC, som annars ansamlas i naturen och dessutom misstänks ha skadliga verkan på människor. 

  Extend Size: Overaller som växer med ditt barn

  Didriksons overaller har en insydd finess i form av Extend Size-funktionen.

  Med Extend Size kan du köpa en overall i den storlek som passar ditt barn just nu, och när overallen är på väg att bli en aning för liten kan du sprätta upp en söm. Därmed får overallen lite extra ärm- och benlängd. Sömmarna är röda så du inte riskerar att ta bort fel söm.

  Extend Size ger Didriksons overaller lite extra livslängd, och det är bra för både plånboken och miljön.

  Erbjudanden på Didriksons overaller

  Var bland de första som får meddelanden om när det finns bra erbjudanden och är rea på vinterkläder, däribland overaller från Didriksons. Det enda du behöver göra är att bli medlem i Eventyrsports kundklubb. Det är helt gratis.

  Läs om alla fördelarna med kundklubben här.

  Du kan också hitta erbjudanden på Didriksons overaller genom att använda ”erbjudandefiltret” längre upp på sidan eller genom att klicka här.