Didriksons regnkläder och regnställ

Regnkläder är oumbärligt i det svenska klimatet, och med ett bra set från Didriksons är du bra föberedd på en blöt dag. Didriksons vattentäta och andningsbara regnkläder kan fås i många utgåvor!

  per sida
  Stigande ordning

  Kvalitets regnset

  Bara för att regnet står som spön i backen, behöver det inte påverka ditt humör. På med regnkläderna och fortsätt med dagen! Didriksons har kvalitetsregnset, som är vind- och vattentäta och samtidigt andningsbara. .

   

  Didriksons regnjackor

  Regnjackor från Didriksons klarar sig fint i det skandinaviska klimatet. När producenten är från Sverige så känner man till hur vädret kan urarta. Därför har dem tänkt över detaljerna för att kunne hålla dig torr, t.ex tapede sömmarna som förhindrar vatteninträngning den vägen. 

   

  Hydrostatiskt tryck

  Är det hydrostatiska trycket över 1500 anses ett material vara vattentätt, men det är stor skillnad på, om man har direkt kontakt till materialet eller inte. Sitter du exempelvis på knäna, kommer vattnet till att pressas genom regnbyxorna, om dem inte kan klara ett högt hydrostatiskt tryck. Här rekommenderar vi ett hydrostatiskt tryk på minst 10 000 mm. Om det blåser samtidigt som det regnar, kan vattnet också bli pressat igenom regnkläderna. Didriksons regnkläder finns både med lågt och högt hydrostatiskt tryck. Så du kan alltid hitta en bra jacka eller regnbyxor, som passar just för dig. 

   

  Andningsbarhet

  När du är fysiskt aktiv, utskiljer kroppen fukt, som kan sluta som vattendroppar på insidan av regnstället. Det är inte så lätt att bli av med, om inte regnkläderna är andningsbara via ett membran och kanske också ventilation i ärmarna. Detta ökar också användningsmöjligheterna. 

   

  Didriksons regnkläder

  När du ska välja ett regnställ med regnjacka och byxor, bör du tänka över vilka förhållanden dem ska användas under. Spelar du golf,fiskar eller gör du andra aktiviteter, där det är viktigt att kunna röra sig frit, är ett Didriksons regnställ, som är tänjbart, att föredra. Vi har tänjbara regnställ för damer och herrar. 

   

  Regnställ erbjudanden

  Eventyrsport har regelbundna erbjudanden på kvalitetsregnställ, för herrar och damer. Använd filtret på toppen av sidan eller se regnkläder som är nedsatta här

   

  Didrikson eller Didriksons?

  Kärt barn har många namn. Några skriver Didrikson- Men det heter alltså Didriksons. Det ska alltså skrivas med ett S i slutet.