Hestra Handskar

29 Varor

Välkommen till vårt utbud av handskar och vantar från Hestra. Vi har Hestra-handskar och -vantar till damer, herrar och barn, och vi har bl.a. skidhandskar och handskar i skönt skinn. Flera av vantarna är vattentäta och vi har Hestra-handskar och -vantar isolerade med Primaloft®.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

Hestra: Handskar och vantar av toppkvalitet

På med handsken – och på med en av hög kvalitet!

Det kan du få från Hestra, som har tillverkat varma, slitstarka vantar sedan 1936.

I vårt utbud hittar du Hestra-handskar och -vantar till vuxna och barn, och det finns både Hestra-skidhandskar och -vantar samt handskar och vantar för vardagsbruk.

Kallt väder, men varma händer

När det blir kallt om fingrarna ska det till ett par varma handskar eller vantar. Varför inte då välja ett par från Hestra, som i över 80 år har tillverkat vantar för vardag och friluftsliv?

I vårt sortiment hittar du Hestra-handskar och -vantar till damer och herrar, men vi har även handskar och vantar till barn. Det finns handskar och vantar av syntetmaterial, men vi har också stickade vantar och många Hestra-skinnhandskar gjorda i t.ex. mjukt rådjursskinn. Skinn är mycket slittåligt, men är däremot inte vattentätt.

Om du vill ha en vattentät modell så fixar vi det ändå, eftersom flera av våra handskar och vantar från Hestra har vattentäta yttermaterial, eller har gjorts vattentäta med ett membran.

Ska du specifikt använda ett par handskar eller vantar för skidåkning, så har vi flera Hestra-skidhandskar/-vantar här på sidan, bl.a. Hestras 3-finger-modeller, som är en slags korsning mellan en handske och en vante.

En 3-fingermodell ger därmed möjligheten att fortfarande få ett riktigt bra grepp runt skidstavarna, eftersom tum- och pekfingret är åtskilda från resten av fingrarna, som ligger i en varm vante.

Skidhandskarna är lite längre så du kan få dem över jackärmen, så det inte blir något glapp som blottar huden i det kalla vädret.

Flera av dem är försedda med ett par Hestra-handcuffs så du kan vara säker på att inte tappa vantarna, t.ex. i skidliften. Vi har också handcuffs som kan köpas separat.

Behöver du bara något som kan värma händerna på den dagliga promenaden, kan det vara perfekt med ett par Hestra-vantar av värmande ull.

Ull är temperaturreglerande och värmer även om den blir våt. Stickade vantar är dock bäst i torrt väder, så om det regnar eller snöar mycket är det bra att dra på vattentäta handskar eller vantar.

Flera av handskarna och vantarna från Hestra är isolerade med Primaloft® som är härligt mjuk och varm.