Reima barnkläder

Se vårt utbud av kläder från Reima. Vi har bl.a. overaller, vinterjackor, vinterstövlar och softshelljackor från det finska märket, som har fokus på aktiva barns behov, barnsäkerhet och miljövänlighet.

  per sida
  Stigande ordning

  Reima: Overaller, vinterjackor och andra kvalitetskläder för aktiva barn

  Ska barnen ha kvalitetskläder som de kan röra sig fritt i på alla sina äventyr är Reima ett riktigt bra val!

  Finska Reima är ett av världens ledande varumärken inom funktionella barnkläder, och de har som uppgift att skapa slitstarka, säkra, funktionella och komfortabla kläder för aktiva barn.

  Här på sidan hittar du bl.a. overaller, vinterjackor och vinterstövlar.

  Med öga för detaljer

  Aktiva barn är glada barn!

  Det vet man hos Reima, och därför är det ett viktigt krav att kläderna är behagliga och ger stor rörelsefrihet, så barnen kan roa sig både inne och ute utan att hindras av kläder som stör eller inte fungerar optimalt.

  Varje detalj på kläderna är därför noga designad och utvald, så kläderna ger största möjliga säkerhet och komfort för barnet.

  Kläder för alla situationer

  I vårt utbud av ytterkläder här på sidan finns det bl.a. Reima-overaller som förmår hålla ungarna varma och torra under höst och vinter. Overallerna har en vattenpelare på omkring 8 000 mm, vilket för de allra flesta räcker långt för att hålla vattnet på avstånd. Då overallerna också har tejpade sömmar är chanserna extra goda för att barnen inte ska bli genomvåta av regn på lekplatsen.

  Ska barnen vara ute i regnväder många timmar är det oftast bättre med ändamålsenliga regnkläder framför en overall. Våra Reima-regnkläder andas och har tejpade sömmar.

  Vi har också Reima-jackor, bl.a. softshelljackor och vinterjackor.

  En Reima-softshelljacka kan t.ex. vara riktigt bra att ha en kylig vår- eller sommardag eller när hösten anländer. När vintern lägger sig över landet krävs däremot varmare kläder, och här på sidan hittar du Reima-vinterjackor som är vind- och vattentäta och har andningsförmåga och fiffiga detaljer, t.ex. justerbar och avtagbar huva samt reflexer.

  Letar du efter accessoarer, t.ex. mössor, går det också bra, för Reima tillverkar sköna mössor som håller öronen varma. I vårt utbud hittar du t.ex. mössor med mjukt och varmt fleecefoder.

  Bra för ditt barn och för miljön

  Hos Reima står säkerhet och hållbarhet i centrum från början till slut i tillverkningsprocessen av kläderna, så barnen kan vara säkra när de är iförda Reimas produkter, och för att det även ska finnas en grön jord till nästa generation.

  Köper du Reima-kläder är du därför inte bara garanterad hög kvalitet, utan också en genomtänkt produkt, där mesta möjliga hänsyn tagits till ditt barn och till miljön.

  Kläderna uppfyller därför alla säkerhetsföreskrifter för barnkläder i de länder där Reima bedriver verksamhet, däribland också Sverige.

  Reimas produkter är giftfria och deras material uppfyller globala certifieringsstandarder.

  Regnkläder och vindfleeceplagg från Reima är t.ex. helt utan ytbehandling, och sedan hösten 2017 är den normala proceduren att alla ytterplagg får en smutsavvisande behandling helt utan fluorkarbon (PFC).

  Reima deltar dessutom i olika projekt med syfte att skapa mer hållbarhet i klädtillverkningen, och de är konstant på jakt efter nya material som är mer biologiskt nedbrytbara och lämnar ett mindre CO2-avtryck.

  Köper du Reima-kläder med påsydd päls kan du vara säker på att det rör sig om fuskpäls. På samma sätt tas hänsyn till djurens välbefinnande i tillverkningen av produkter med dun eller merinoull.

  Med dunprodukter från Reima är du därför säker på att inga fåglar plockats levande och att det kontrolleras att merinoullen kommer från lamm som klippts med ansvarsfulla och smärtfria metoder.

   

  Du kan läsa mer om Reimas hållbarhetsarbete här.

  Erbjudanden på Reima

  Var en av de första som får meddelanden om bra erbjudanden på kläder från Reima genom att bli medlem i Eventyrsports kundklubb. Det är helt gratis. Läs om alla fördelarna här.

  Du kan också alltid hitta bra erbjudanden på Reima genom att använda ”erbjudandefiltret” längre upp på sidan eller genom att klicka här.