Reima

Det finska företaget Reima fokuserar på aktiva barns behov, barns säkerhet och miljövänlighet. Se vårt urval av kvalitetskläder för barn här t.ex. ytterplagg, regnkläder och tillbehör.

  per sida
  Stigande ordning

   Reima: Hållbara kvalitetskläder för barn

   Om barnen ska ha kvalitetskläder som de kan röra sig fritt i på sina äventyr så är kläder från Reima ett riktigt bra alternativ!

   Finska Reima är ett av världens ledande märken när det kommer till funktionella barnkläder och deras mission är att skapa slitstarka, säkra, funktionella och sköna kläder för aktiva barn. 

    

   Reima – Med ett öga för detaljer

   Aktiva barn är glada barn!

   Det vet man hos Reima och därför är det ett krav att kläderna är sköna att ha på sig och ger stor rörelsefrihet så att barnen kan leka både inomhus och utomhus utan att de begränsas av kläder som irriterar eller inte fungerar optimalt.

   Varje detalj på kläderna är därför designad och utvald så att kläderna ger störst möjliga säkerhet och komfort för barnet. 

   Bra för ditt barn och för miljön

   Hos Reima är säkerhet och hållbarhet i fokus från start till slut i tillverkningen av kläderna så att barnen är säkra när de har på sig Reimas produkter och att de överlämnar en grön jord till kommande generationer.

   Köper du kläder från Reima får du därför inte bara hög kvalitet utan även en genomtänkt produkt där man har tagit hänsyn till både ditt barn och miljön.

   Kläderna uppfyller därför alla säkerhetskrav för barnkläder i de länder där de säljs, även i Sverige.  

   Reimas produkter innehåller inga gifter och deras material uppfyller globala certifieringsstandarder.

   Regnkläder och windfleece från Reima är t.ex. helt utan ytbehandling och sedan hösten 2017 är det en vanlig procedur att alla ytterkläder har en smutsavvisande behandling helt utan fluorocarbon (PFC).

   Reima deltar även i olika projekt där målet är att skapa en mer hållbar produktion av kläder och de är hela tiden på jakt efter nya material som är mer bionedbrytbara och avger mindre CO2.  

   Köper du Reima-produkter med päls kan du vara säker på att det är fuskpäls. De tar hänsyn till djurvälfärden vid produktion av produkter med dun eller merinoull.

   Med dunprodukter från Reima är du därför säker på att dunet inte är plockade från levande fåglar och det kontrolleras även att merinoullen kommer från lamm som är klippta på ett försvarligt och smärtfritt sätt.

   Du kan läsa mer om Reimas arbete med hållbarhet här.

   Erbjudande på Reima produkter

   Var bland de första som får veta när det är bra erbjudanden på produkter från Reima genom att bli medlem av Eventyrsports Kundklubb. Det är gratis. Läs mer om fördelarna här.

   Du kan alltid hitta bra erbjudanden på Reima genom att använda filtret längre upp på sidan eller genom at trycka här. 

   Reima på webben

   Letar du efter några produkter från Reima kan du lätt hitta vårt urval av produkter från Reima här på webben.

   Det är enkelt och bekvämt att shoppa via datorn, din tablet eller smartphone och det är alltid gratis frakt och gratis retur. 

    

   Se även:

   Jackor för barn

   Byxor för barn

   Overaller

   Termokläder för barn

   Regnkläder för barn

   Barnskor

   Barnkängor