Gummistövlar till barn

40 Varor

Här ser du vårt breda utbud av gummistövlar till barn. Det finns både varmfodrade stövlar och vanliga gummistövlar i regnbågens alla färger och med fina figurer och mönster.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

Barngummistövlar till pojkar och flickor

Ska barnen ut i regnet?

Barn förmår verkligen att se positivt på vädret, för varför skulle regn vara ett problem? Det finns vattenpölar att hoppa i, vatten att plaska med och lera att leka med – härligt!

Det kräver lite extra av gummistövlarna när barnen ska ut i regnvädret. Hos Eventyrsport hittar du snygga kvalitetsgummistövlar till barn, och vi har modeller till alla flickor och pojkar.

Stövlarna kommer bl.a. från märken som Viking, Bisgaard och Didriksons.

Färg och mönster för roliga regndagar

Det får gärna vara lite festligt när det ska hittas gummistövlar till barnen.

I vårt utbud hittar du gummistövlar med snygga tryck och fina färger, så det går att sätta lite extra färg på regniga dagar.

Vi har gummistövlar för både små och stora barn, och både flickor och pojkar kan hitta solida, snygga gummistövlar de vill ha på hela dagen.

Ska barnen ha på gummistövlarna många timmar kan det vara en bra idé att vara redo med ett extra par strumpor (gärna i ull) till dem, så barnet kan byta strumpor om det skulle behövas. 

Ullstrumpor kan absorbera fukt och kan därför vara ett riktigt bra val att ha i gummistövlarna.

För riktigt kalla dagar kan det vara bra med en gummistövel som inte bara håller fötterna torra, utan också varma. Hos oss hittar du fodrade gummistövlar, så barnen också kan använda stövlarna på vintern.

Sköt om gummistövlarna

De flesta av våra barngummistövlar är gjorda i slitstarkt naturgummi.

Naturgummi innehåller eteriska oljor som med tiden avdunstar. Stövlarna ska därför skötas för att hålla så länge som möjligt.

Barn har ofta en tendens att få extra leriga gummistövlar, så det är en bra idé att torka av dem efter användning och hålla dem relativt rena. På så vis utsätts naturgummit för mindre slitage.

Smörj också gärna in stövlarna så gummit inte torkar ut. Det finns vårdprodukter speciellt till gummistövlar, men de flesta naturliga oljor kan också användas, t.ex. matolja eller linolja.

Om du smörjer in oljan med en svamp eller duk undviker du onödigt slitage på stövlarna. Se också gärna till att ge gummistövlarna en omgång impregnering.

Tänk på att inte ställa gummistövlarna i direkt solljus eller i mycket stark elektrisk belysning.

Erbjudanden på gummistövlar till barn

Letar du efter ett par snygga, solida gummistövlar till ungarna?

Även om du kanske ska köpa gummistövlar åt mer än ett barn eller ska köpa flera par så ditt barn har gummistövlar både till hemmet och förskolan, så behöver det inte vara ett dyrt nöje.

Blir du medlem i Eventyrsports kundklubb kan du vara en av de första som får meddelanden om när det finns erbjudanden och är rea på gummistövlar och andra skor till barn. Det är enkelt och gratis att bli medlem.

Du kan också hitta bra erbjudanden på gummistövlar genom att använda ”erbjudandefiltret” längre upp på sidan.