Skidunderställ till barn

På skidsemestern eller bara under kalla dagar gäller det att klä sig varmt – också allra närmast. Här hittar du vårt utbud av skidunderställ för barn, där vi har underställ i skön merinoull och även i syntetmaterial.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
  Laddar...

  per sida
  Stigande ordning

  1. Märke
   Namn
   Product price
  2. Märke
   Namn
   Product price
  3. Märke
   Namn
   Product price
  4. Märke
   Namn
   Product price
  5. Märke
   Namn
   Product price
  6. Märke
   Namn
   Product price

  Varma och behagliga skidunderställ för barn

  Har det blivit dags igen att susa nedför backarna, eller behövs det bara ett bra och varmt innerlager för kalla dagar i skolan?

  Titta i vårt utbud av skidunderställ för stora och små barn, där du hittar varianter både i merinoull och syntetmaterial.

  Våra skidunderställ för barn kommer bl.a. från Icebreaker och Helly Hansen.

  Skön skidåkning under kalla dagar

  När barnen fått upp farten på skidorna under familjens skidtur behövs det naturligtvis ordentliga skidunderställ så barnen kan hålla värmen – även när det är riktigt kallt eller aktivitetsnivån sjunker.

  Vi har ett bra utbud av skidunderställ för barn, och vi har skidunderställ i ull för barnen, men också underställ i syntetmaterial.

  Skidunderställ i ull till barn kanske låter som en dålig idé, eftersom ull har rykte om sig att klia och stickas. Så behöver det dock långtifrån vara.

  Många av våra skidunderställ för barn är av merinoull, och merinoull har mycket tunnare fibrer än annan ull. Därför upplever de allra flesta inte att denna typ av ull irriterar.

  Fördelen med skidunderställ för barn i merinoull eller vanlig ull är bl.a. att ullen är temperaturreglerande, så barnet kan trivas oavsett aktivitetsnivå och temperatur. Dessutom kan barnen vara iförda ullkläder i flera dagar innan det börjar lukta. Därmed går det att spara in lite på kläder när det ska packas inför skidresan, och tvätthögen blir heller inte så hög.

  Du kan läsa mer om de många bra egenskaperna hos (merino)ull här.

  Våra skidunderställ för barn finns i flera olika färger och mönster så det finns lite för varje smak, och vi har självklart både undertröjor och underbyxor.

  Skidunderställ till barn: Rea och erbjudanden

  Behöver du ett skidunderställ till ditt barn? Kolla våra aktuella erbjudanden på skidunderställ för barn genom att använda ”erbjudandefiltret” här på sidan.

  Du kan också bli en av de första som får meddelanden när vi har rea eller erbjudanden på utrustning och kläder, bland annat skidunderställ till barn. Bli medlem i vår kundklubb och få också en rad andra fördelar.