Shorts till damer

63 Varor

I vårt utbud av shorts för damer hittar du tunna och snabbtorkande samt kraftiga och slitstarka modeller. Det finns sommarshorts såväl som vandringsshorts, och det finns säkert också ett par för dig.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

Snygga shorts för damer: Sommarshorts och vandringsshorts

Vädra benen i ett par snygga och praktiska shorts för damer när våren och sommaren drar in över landet.

Hos Eventyrsport för vi ett bra utbud av damshorts, och vi har både långa och korta shorts som kan användas som sommarshorts eller vandringsshorts.

Våra shorts för damer kommer från märken som Fjällräven, Haglöfs, Royal Robbins och Peak Performance.

Visa benen

Fram med spirorna! När kalendern äntligen landar på vår och sommar är det bara att njuta av den varmare och ljusare årstiden utomhus iförd behagliga sommarkläder, t.ex. med ett par fina och praktiska shorts för damer.

I vårt utbud av shorts för damer hittar du shorts från erkända märken som gjort det till sin uppgift att tillverka kvalitetskläder. Shorts ska dock självklart inte bara vara hållbara – de får också gärna se fina ut, och här finns det lyckligtvis också goda chanser att hitta rätt.

Vi har långa och korta damshorts, och du hittar lösa shorts, men också mera åtsittande modeller. Bland våra shorts här på sidan finns det flera snygga färger och stilar, bl.a. färggranna, sportiga modeller och mera nedtonade, klassiska shorts.

Flera av våra damshorts har fickor och passar därför till såväl vardag som fritid. Många av shortsen är tillverkade i snabbtorkande material, vilket också gör dem lämpliga som både vandringsshorts och sommarvandringsshorts.

Det slitstarka materialet G-1000® återfinns i flera av våra shorts här på sidan. Materialet är både ventilerande, vattenavvisande, vindtätt och förmår dessutom att hålla irriterande mygg borta. 

Du finner dessutom också damshorts tillverkade i bluesign®-godkänt material. bluesign®-systemet är den mest strikta miljöstandarden på marknaden och är din garanti för att både människor och miljö har varit i fokus vid tillverkningen av produkten. 

Hitta shorts för damer

Ska benen fira sommaren i ett par korta eller långa shorts för damer, kolla då vårt utbud av shorts här på webben.

Det är enkelt att shoppa både via dator, platta och mobil, och det finns ofta bra erbjudanden. Genom att använda ”erbjudandefiltret” längre upp på den här sidan kan du få en samlad överblick över erbjudandena. 

Vill du vara bland de första som får meddelanden om när det finns erbjudanden och är rea på bl.a. shorts för damer, kan du anmäla dig till Eventyrsports kundklubb. Det är gratis att vara medlem och ger dig en rad fördelar.