Zip-off byxor till damer

Här hittar du zip-off-byxor till damer. Perfekta för vandringar och andra utomhusaktiviteter. Dra av och på byxbenen så är du rätt klädd oavsett temperatur.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
  Laddar...

  per sida
  Stigande ordning

  1. Märke
   Namn
   Product price
  2. Märke
   Namn
   Product price
  3. Märke
   Namn
   Product price
  4. Märke
   Namn
   Product price
  5. Märke
   Namn
   Product price
  6. Märke
   Namn
   Product price

  Långa och korta byxor i ett: Smarta zip-off-byxor för damer

  Letar du efter ett par zip-off-byxor för damer?

  Ta en titt i vårt utbud här på sidan, där vi har kvalitetsbyxor från märken som Fjällräven, Haglöfs och Meru. Perfekta för vandringen, scoutturen och andra friluftsaktiviteter.

  Byt om blixtsnabbt från byxor till shorts

  När du rör på dig, t.ex. på vandringen, är det skönt att kunna anpassa kläderna efter vädret och aktivitetsnivån, men det är också skönt att slippa släpa på alltför mycket kläder i ryggsäcken.

  Med ett par zip-off-byxor för damer behöver du inte packa både långa byxor och shorts, för här får du två par byxor i ett. Som namnet säger kan du med dragkedjor ta av och på byxbenen, så du enkelt kan byta från långa till korta byxor.

  I vårt utbud av zip-off-byxor för damer hittar du modeller med solskyddsfaktor (UPF), vilket tillsammans med solskyddskräm gör dem till ett perfekt val för dagar under en stekande sol.

  Om du behöver mobil, kartor och andra småsaker med dig finns det många möjligheter för det, då många av våra zip-off-byxor är utrustade med fickor.

  Flera av zip-off-byxorna för damer är tillverkade av återvunna material och/eller är bluesign®-märkta. bluesign®-systemet är den mest strikta miljöstandarden på marknaden.

  Det finns dessutom flera modeller tillverkade i snabbtorkande material, bl.a. i G-1000® som också är mycket slitstarkt.

  Erbjudanden på zip-off-byxor för damer

  Vill du gärna klä dig i ett par smarta zip-off-byxor för damer, men också gärna spara pengar? Genom att använda ”erbjudandefiltret” längre upp på den här sidan kan du se en samlad översikt över våra erbjudanden på zip-off-byxor för damer.

  Som medlem i Eventyrsports kundklubb kan du dessutom vara bland de första som får meddelanden om när det finns bra erbjudanden och är rea på byxor och andra kläder för kvinnor. Det är självklart gratis att vara medlem.