Kängor till dam

Vinter, vardag eller vandring – vi har kängor för alla tillfällen! Här hittar du snygga damkängor för en rad ändamål av skinn och/eller syntet och med eller utan membran.

per sida
Stigande ordning

Kängor för dam: Snygga och solida damkängor för friluftsliv och vardag

Se till att fötterna har det bra i ett par ordentliga kängor.

Hos Eventyrsport hittar du ett brett utbud av kängor till damer. Det finns både vardagskängorvinterkängorvandringskängor och självklart även gummistövlar av hög kvalitet, så du och dina fötter är väl förberedda för alla tillfällen och alla slags väder.

Våra damkängor kommer bl.a. från märken som Ecco, LaCrosse, Hanwag och Merrell, och vi har både höga och låga kängor.

Få både funktion och snygg design

Ska kängorna vara höga eller låga, fodrade eller ofodrade, i skinn eller syntetmaterial, vattentäta eller inte?

I vårt utbud av kängor för kvinnor hittar du en lång rad olika kängor, så du har möjligheten att hitta just de slags kängor du letar efter.

Gemensamt för dem alla är att kvaliteten satts i centrum. Vi jobbar för att kängorna ska sitta ordentligt på foten och kunna hålla för lite av varje – och du behöver inte kompromissa med designen. Du hittar damkängor i olika färger och stilar.

Vad ska du tänka på vid köp av kängor?

Generellt går det att säga att det självklart först och främst är viktigt att kängorna har rätt passform, så dina fötter trivs även efter många timmar i dem.

Kom ihåg att prova kängorna med de slags strumpor du främst räknar att du kommer använda dem med.

Ska du använda kängorna till en vandring eller bära en ryggsäck, kan det även vara en bra idé att prova dem medan du bär en full ryggsäck. Ta dig tid att prova kängorna så du är helt säker på att de passar dig och det tänkta syftet.

Erbjudanden på damkängor

Bli medlem i Eventyrsports kundklubb och var bland de första som får meddelanden om när det finns erbjudanden och är rea på kängor och andra skor till kvinnor. Det är enkelt och gratis att bli medlem.

Läs om alla fördelarna med kundklubben här.

Du hittar också bra erbjudanden på kängor genom att använda ”erbjudandefiltret” längre upp på sidan eller genom att klicka här.