Kängor dam

Behöver du nya vandringskängor, vinterkängor eller snygga och trendiga vardagsstövlar? Här hittar du våra damkängor i snygga modeller från märken som ECCO, Wolverine, KEEN, Hanwag, Haglöfs och Merrell.

per sida
Stigande ordning

Kängor till damer: Snygga och solida kängor för damer till friluftsliv och vardag

Se till att fötterna har det bra i ett par ordentliga kängor.

Hos Eventyrsport hittar du ett bra urval av kängor till damer. Det finns både vardagskängor, vinterkängor, vandringskängor och gummistövlar i hög kvalitet så du och dina fötter är väl förberedda på alla slags väder.

Våra kängor till damer kommer bl.a. från märken som ECCO, LaCrosse, Hanwag och Merrell och vi har både höga och låga kängor.

Funktion och snygg design

Ska kängorna vara höga eller låga? Fodrade eller inte fodrade? I skinn eller syntetiskt material? Du har möjlighet att hitta precis den känga du letar efter.

Gemensamt för dem alla är att det är fokus på kvalitet. Hos Eventyrsport intresserar vi oss för att kängorna är bekväma att ha på sig och passar till det ändamål som de ska användas till – och du behöver inte kompromissa när det kommer till designen. Du kan hitta kängor till damer i olika färger och stilar.

Vad ska du vara uppmärksam på när du köper kängor?

När du köper kängor är det flera saker som man ska vara uppmärksam på. Läs vår bloggartikel om några av de saker som är viktiga att överväga här.

Det är såklart alltid viktigt att kängan har rätt passform så du kan ha den på dig i flera timmar.

Kom ihåg att alltid pröva kängorna med de strumpor som du främst tänkt dig att använda.

Ska du använda dem på en vandringstur eller liknande där du ska ha på dig en ryggsäck så är det en bra idé att pröva dem när du har en fylld ryggsäck på dig. Ta dig tid att pröva kängorna så du är säker på att de passar till ditt ändamål.

Skulle kängorna visa sig vara fel storlek eller passar modellen inte riktigt till dina fötter så är det alltid gratis retur. Läs mer om returer här.

Erbjudanden på kängor till damer

Blir du medlem i Eventyrsports Kundklubb är du bland de första som får meddelande om rea och bra erbjudanden på kängor och skor till damer. Det är lätt och gratis att bli medlem.

Läs mer om fördelarna här.

Du kan hitta bra erbjudanden på kängor genom att använda filtret längre upp på sidan eller genom att trycka här.

 

Se även:

Damskor

Damsandaler

Strumpor och sockor för kvinnor

Impregnering m.m.