Gummistövlar till dam

Här hittar du gummistövlar till damer – vattentäta och moderiktiga. Kom ihåg att komplettera med ett par bra yllestrumpor, så du inte får kalla fötter.

  per sida
  Stigande ordning

  Snygga gummistövlar för damer: Höga och låga damgummistövlar med snygg design och bra kvalitet

  Slipp våta strumpor och fötter när himlen öppnar sig och regnet öser ner!

  Hos Eventyrsport hittar du ett bra utbud av både praktiska och snygga gummistövlar till kvinnor. Det finns både höga och låga damgummistövlar, så du kan vara välklädd i regnet oavsett humör och situation.

  Bland vårt utbud av gummistövlar hittar du bl.a. stövlar från märken som Viking, LaCrosse, Didriksons och Helly Hansen.

  Gummistövlar till kvinnor: Kvalitet och snygg design

  Behöver du rätt par gummistövlar för att hålla regnet borta både på den dagliga cykelturen till stan, för trädgårdsarbetet eller på promenaderna i skogen?

  Med ett par kvalitetsgummistövlar för kvinnor slipper du vatten i strumporna, och du behöver inte kompromissa med designen – i vårt utbud av damgummistövlar hittar du stövlar som effektivt håller regnet ute, samtidigt som de är fina på fötterna.

  Många av våra gummistövlar är gjorda av naturgummi som är mycket slitstarkt, så dina stövlar håller länge. Flera av modellerna har dessutom en kraftig yttersula, så du står stadigt både i regn, lera och slask.

  Skötsel av gummistövlarna

  Ta hand om dina damgummistövlar, så de håller så länge som möjligt och håller dina fötter torra i många år framöver!

  Naturgummi innehåller så kallade eteriska oljor, och dessa oljor kommer med tiden avdunsta. Genom att sköta om gummistövlarna ordentligt kan du förlänga deras livslängd och säkerställa att de bevarar sin mjukhet.

  En viktig huvudregel är att hålla gummistövlarna så rena som möjligt. På så vis utsätts naturgummit för så lite slitage som möjligt.

  Det är också en riktigt bra idé att smörja in gummistövlarna, så gummit inte torkar ut och därför spricker.

  Du kan hitta vårdprodukter speciellt för gummistövlar, men du kan också gå på jakt i skåpen därhemma, då du kan använda vanliga oljor för att smörja in gummistövlarna. Använd t.ex. matolja, linolja eller silikonolja. De flesta naturliga oljor kan användas, men du bör däremot inte använda syntetiska oljor.

  Smörjer du in oljan med en svamp eller duk undviker du onödigt slitage på stövlarna. Det är dessutom en fördel att impregnera dina gummistövlar.

  Se även till att dina gummistövlar inte står i direkt solljus eller i mycket stark elektrisk belysning.

  Erbjudanden på gummistövlar till damer

  Letar du efter ett par snygga gummistövlar av hög kvalitet och till ett bra pris?

  Du kan alltid hitta bra erbjudanden på gummistövlar till damer genom att använda ”erbjudandefiltret” längre upp på sidan eller genom att klicka här

  Som medlem i Eventyrsports kundklubb kan du också snabbt få meddelanden om när det finns erbjudanden och är rea på gummistövlar och andra skor till kvinnor. Det enda du behöver göra är att bli medlem i Eventyrsports kundklubb. Det är enkelt och gratis.

  Läs om alla fördelarna med kundklubben här.