Gummistövlar

Här hittar du gummistövlar för kvinnor - vattentäta och trendiga. Kom ihåg att komplettera med ett par mjuka ullsockor, så att du inte fryser om fötterna.

  per sida
  Stigande ordning

   Snygga gummistövlar för damer: Höga och låga gummistövlar för damer med snygg design och bra kvalitet

   Undvik våta strumpor och fötter när himlen öppnar sig och regnet öser ner.

   Hos Eventyrsport har vi ett stort urval av både praktiska och snygga gummistövlar för damer, både låga och höga, så du är redo för regn oavsett ändamål och humör.

   I vårt urval av gummistövlar hittar du bl.a. gummistövlar från märken som Viking, LaCrosse, Didriksons och Helly Hansen.

   Gummistövlar för damer: Kvalitet och snygg design

   Är du i behov av de helt riktiga gummistövlarna för damer som gör att regnet hålls ute på både cykelturen i stan, när det ska arbetas i trädgården eller på promenaderna i skogen?

   Med ett par kvalitetsgummistövlar för kvinnor undgår du att strumporna blir blöta och du behöver inte kompromissa när det kommer till designen – i vårt urval av gummistövlar för damer hittar du stövlar som effektivt håller regnet ute samtidigt som de är snygga att ha på sig.

   Många av gummistövlarna är tillverkade i naturgummi som är mycket slitstarkt så att dina stövlar håller länge. Flera av modellerna har dessutom en kraftig yttersula så du har bra fäste i både regn, lera och slask.

   Underhåll av gummistövlar

   Underhåll dina gummistövlar så de håller dina fötter torra så länge som möjligt.

   Naturgummi innehåller så kallade eteriska oljor och dessa oljor avdunstar med tiden. Genom att underhålla dina gummistövlar så kan du förlänga deras livstid och ser till att de behåller sin smidighet.

   En viktig huvudregel är att hålla gummistövlarna så rena som möjligt. På så vis utsätts naturgummit för så lite slitage som möjligt.

   Det är även en riktigt bra idé att smörja in gummistövlarna så att gummit inte torkar och krackelerar.

   Du kan även hitta vårdande produkter speciellt för gummistövlar men du kan även gå på jakt i skåpen därhemma för du kan använda vanlig olja till dina gummistövlar. Använd t.ex. matolja, linolja eller silikonolja. De flesta naturliga oljor kan användas men du bör däremot inte använda syntetiska oljor.

   Smörjer du på oljan med en svamp eller trasa undgår du att slita för mycket på gummistövlarna. Det är även en fördel att impregnera dina gummistövlar. 

   Se till att dina gummistövlar inte står i direkt solljus eller i mycket starkt elektiskt ljus.

   Erbjudanden på gummistövlar för damer

   Letar du efter ett par snygga gummistövlar med god kvalitet och till ett bra pris?

   Du kan alltid hitta bra erbjudanden på gummistövlar för damer genom att använda filtret längre upp på sidan eller genom att trycka här.

   Som medlem i Eventyrsports Kundklubb får du meddelande om erbjudande och rea på gummistövlar, skor och kängor för damer. Allt du ska göra är att bli medlem i Eventyrsports Kundklubb. Det är lätt och gratis.

   Läs mer om fördelarna här.

   Se även:

   Vårdande produkter och tillbehör

   Regnkläder för damer

   Damstrumpor