Sandaler dam

Här ser du vårt stora urval av enkla sandaler t.ex. till stranden, ergonomiska sandaler till vandring, eleganta sandaler till vardag och fest. Teva, Merrell, Ecco, Keen m.fl.

per sida
Stigande ordning

Damsandaler för alla ändamål

Frisk luft till fötterna är något av det bästa, och i Eventyrsport hittar du sandaler för alla ändamål; enkla flip-flops till strand och trädgårdsmys, feminina sandaler till sommardagar och trädgårdsfesterna samt sport- och vandringssandaler, som är lämpade til långvarig användning, t.ex. storstadssemester och lättare vandring.

 

Flip-flops

Dessa enkla sandaler är sköna att luffa omkring i på stranden, i trädgården och när du ska träffa vänninorna på kaféet, men ska du gå längre är det en bra idé att få lite mer sula och några remmar som håller fast sandalen. Eventyrsports Flip-flops är dock av en väldigt hög kvalitet och kommer från märken som är kända för att göra riktigt bra sandaler, som t.ex Teva.

 

Damsandaler till fysisk aktivitet

För mer krävande aktiviteter är sandaler med flera remmar och starka, ergonomiska sulor såklart att föredra. Eventyrsport har damsandaler med speciellt under hålfot och häl, som ger dig extra komfort, när du är på vandring i naturen och på promenad i storstaden. Dessutom så har många av sandalerna justerbara remmar, som är placerade sådan på foten, att sandalen kommer att sitta perfekt, nästan precis så som en bekväm och praktisk vandringssko skulle sitta.

Vandringssandalerna från t.ex. Keen och Teva är av en sådan slags, att de absolut kan användas på långa sträckor af t.ex. Caminoen. Dessutom är det inget som slår känslan av att få byta ut kängorna mot en skön sandal i slutet av en lång dag fylld av vandring.

 

Eleganta och praktiska sandaler till fest och vardag

Nästan alla våra sandaler är fantastiska för att användas till vardags, det är bara en fråga om din stil och vilken typ av sandal du föredrar. Många av dem är också så eleganta och feminina, att du absolut kan ha dem på fester, om du inte råkar vara typen som trivs i högklackat.

Oavsett om du letar efter enkla sandaler till stranden, vandring eller fest, kan du hitta något som passar just dig i Eventyrsports stora urval av damsandaler.

 

Sura tår och stinkande sandaler

Bara tår och skor är en kombination, som oumbärligt slutar med en exceptionellt dålig lukt på ett tidspunkt. Många av sandalerna i Eventyrsport är antibakteriellt behandlade för att minska detta problem, och en del av dem tåler också att tvättas.

 

Sandaler för kvinnor

Vi har nästan alltid bra erbjudanden på damsandaler. Kom ihåg att titta förbi vår Outlet för fler bra erbjudanden.