Sandaler till damer

53 Varor

Strand, promenad eller vandring – vi har sandalerna för situationen. Här hittar du snygga och bekväma sandaler för damer, och det finns både modeller med och utan klack samt stängda eller öppna sandaler.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

Stort utbud av bra damsandaler

Behöver fötterna släppas fria i ett par bra sandaler för damer?

Hos Eventyrsport för vi ett bra utbud av snygga damsandaler i hög kvalitet, och det finns både sandaler för vardagen, vandringssandaler och flip-flops. Du hittar flera olika modeller – både sandaler med och utan klack, och såväl öppna som stängda sandaler.

Våra sandaler för damer kommer bl.a. från kvalitetsmärken som Teva, Keen och Merrell.

Nöjda sommarfötter

Är du en av dem som snart hoppar i ett par damsandaler när solen står högt på en klarblå himmel och ger sommartemperaturer? I så fall förstår vi dig helt och hållet. Det känns så skönt – och som ett säkert sommartecken – att låta fötterna få frisk luft i ett par bekväma sandaler!

I vårt sortiment av sandaler för damer hittar du sandaler för alla tillfällen: feminina och behagliga sandaler, antingen med eller utan klack, som ger nöjda fötter både till vardags och på sommarfesten; sandaler för vandringar, stadssemestrar och andra aktiviteter samt flip-flops för trevliga stunder i trädgården och på stranden.

Det finns både helt öppna modeller, men också mera stängda damsandaler som skyddar fötterna lite extra mot stenar och andra hinder på vägen.

Många av våra sandaler har fått en antibakteriell behandling för att fötterna ska hållas fräscha under dagens lopp, och flera av sandalerna går dessutom att tvätta.

I vårt sortiment har dessutom mycket fokus lagts på att ha sandaler som är stötdämpande och ger bra hålfotsstöd, så fötterna orkar att potentiellt vara igång flera timmar.

Erbjudanden på sandaler för damer

Är du på spaning efter ett par snygga kvalitetssandaler för damer och ett bra pris?

Vi har löpande bra erbjudanden på damsandaler – du hittar dem genom att använda ”erbjudandefiltret” här på sidan.

Som medlem i Eventyrsports kundklubb får du också meddelanden om när det finns erbjudanden och är rea på sandaler och andra skor för kvinnor. Det är enkelt och gratis att bli medlem.