Skidunderställ och -strumpor till damer

Här hittar du skidunderställ och skidstrumpor för all slags skidåkning, både slalom och längdåkning. Det finns modeller i svettransporterande syntetmaterial och en del i mjuk merinoull i olika tjocklekar.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

  per sida
  Stigande ordning

  1. Märke
   Namn
   Product price
  2. Märke
   Namn
   Product price
  3. Märke
   Namn
   Product price
  4. Märke
   Namn
   Product price
  5. Märke
   Namn
   Product price
  6. Märke
   Namn
   Product price

  Mjuka och varma skidunderställ för damer

  Behöver du ett extra lager värme?

  Titta i vårt utbud av varma skidunderställ till damer, där vi har såväl skidundertröjor som
  -underbyxor.

  Våra damskidunderställ kommer från märken som Icebreaker, Helly Hansen, Ulvang och Smartwool, och vi har skidunderställ för damer i ull och syntetmaterial.

  Värmen kommer inifrån

  En höstdag med råkallt väder och blåst eller en spröd vintermorgon med frost på växter och träd. Lika plötsligt blir det kallt och då är det skönt att vara iförd ett varmt innerlager.

  Här på sidan hittar du ett bra utbud av skidunderställ för damer, och understället kan naturligtvis användas både i skidpisterna, till sport, på vandring ute i det fria eller bara till vardags. I kallt väder är ett skidunderställ för damer kort sagt ett perfekt val oavsett vad dagen bjuder på.

  En stor del av våra skidunderställ för dam är tillverkade i ull, som regel merinoull. Ull har en rad bra egenskaper, bl.a. att den fortsätter värma om den blir våt, men särskilt för merinoullen gäller att den är mjukare än vanlig ull. Därför kommer de allra flesta inte uppleva några problem med att merinoull kliar och irriterar. Du kan läsa mer om merinoull här.

  Vi har även damskidunderställ gjorda i syntetmaterial eller i en blandning av ull och syntetmaterial.

  Skidundertröjorna här på sidan finns i flera olika färger och designer, och det finns t.ex. både modeller med och utan dragkedja och med och utan hög krage. Vi har många långa skidunderbyxor för damer, men det finns även varianter med lite kortare ben.

  Skidunderställ för damer: Rea och erbjudanden

  Oavsett om du behöver ett skidunderställ i merinoull för damer eller föredrar underställ i syntetmaterial finns det goda möjligheter att hitta ett extra bra erbjudande på damskidunderställ. 

  Om du klickar här kan du se alla våra aktuella erbjudanden på skidunderställ för damer.

  Vill du få meddelanden om när det finns erbjudanden och är rea på skidunderställ och andra bra produkter före andra? Bli då medlem i vår kundklubb. Det är enkelt och helt gratis. Du kan läsa om alla fördelarna med kundklubben här.