Gummistövlar till herr

Herrgummistövlar i olika kvaliteter och för olika ändamål, med korta eller långa skaft. Kom ihåg ett par bra yllestrumpor så blir fötterna glada.

  per sida
  Stigande ordning

  Gummistövlar för män: Höga och låga herrgummistövlar från kvalitetsmärken

  Slipp våta fötter med ett par solida herrgummistövlar!

  När regnet öser ner är ett par bra gummistövlar oumbärliga. Hos Eventyrsport hittar du gummistövlar till män från erkända märken som Viking, Lacrosse och Helly Hansen.

  Det finns både höga och låga gummistövlar för herrar, så du är skyddad mot regn oavsett om du är ute på djupt vatten eller bara tar en runda i trädgården.

  Stäng ute regnet med kvalitetsgummistövlar

  Ska du ut på fiske, arbeta i trädgården eller kanske bara cykla till och från arbetet i regnvädret?

  Oavsett vilket, är det alltid en bra idé att dra på ett par ordentliga gummistövlar när regnet sätter igång. Då blir dagens ärenden inte förstörda av våta fötter.

  De flesta gummistövlarna i vårt utbud av gummistövlar till herrar är gjorda i naturgummi som är mycket slittåligt. Många av gummistövlarna har dessutom solid yttersula, så du kan stå fast och stadigt oavsett underlag.

  Skötsel av gummistövlarna

  Ta väl hand om dina herrgummistövlar så de kan hålla dina fötter torra i många år framöver!

  Naturgummi innehåller så kallade eteriska oljor och oljorna avdunstar med tiden. För att förlänga stövlarnas livslängd och säkerställa att gummistövlarna fortsätter vara mjuka, ska de därför behandlas.

  I grunden handlar det om att hålla stövlarna så rena som möjligt så naturgummit inte utsätts för slitage och skador, men det är också riktigt bra och väl värt det att smörja gummit.

  Det finns vårdprodukter speciellt för gummistövlar, men du kan också smörja gummistövlarna med helt vanliga oljor, t.ex. matolja, linolja eller silikonolja. De allra flesta naturliga oljor går att använda – det viktiga är att se till att gummit inte torkar ut. Du bör däremot inte använda syntetiska oljor.

  Smörj in oljan med en svamp eller duk, så riskerar du inte onödigt slitage på gummistövlarna.

  För optimal skötsel av stövlarna bör du se till att de inte står i direkt solljus eller i mycket stark elektrisk belysning. Det är dessutom en fördel att använda impregnering, så stövlarna bättre kan stå emot allt som naturen utsätter dem för.

  Erbjudanden på gummistövlar för män

  Letar du efter ett par herrgummistövlar av hög kvalitet?

  Även om gummistövlarna ska hålla för lite av varje behöver det inte vara ett dyrt nöje.

  Vi har löpande bra erbjudanden på gummistövlar för herrar. Du hittar dem genom att använda dig av ”erbjudandefiltret” längre upp på sidan eller genom att klicka här.

  Du kan också bli medlem i Eventyrsports kundklubb och vara bland de första som får meddelanden om när det finns erbjudanden och är rea på gummistövlar och andra skor till män. Det är enkelt och gratis att bli medlem.

  Läs om alla fördelarna med kundklubben här.