Ullunderkläder till herrar

Här hittar du underkläder för herrar, helt eller delvis i ull. Det används nästan uteslutande merinoull och underkläderna kommer från märken som Icebreaker, Haglöfs, Helly Hansen och Craft. Gå inte miste om dessa härliga underkläder, perfekta till både vardag och sport.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

  per sida
  Stigande ordning

  1. Märke
   Namn
   Product price
  2. Märke
   Namn
   Product price
  3. Märke
   Namn
   Product price
  4. Märke
   Namn
   Product price
  5. Märke
   Namn
   Product price
  6. Märke
   Namn
   Product price

  HERRUNDERKLÄDER I ULL

  Underkläder helt eller delvis i ull är något av det behagligaste man kan skämma bort sin kropp med. Våra leverantörer använder sig primärt av den mycket tunnfibrade merino ullen, som bryter alla fördomar om att ull alltid kliar. Glöm allt om tjocka, klumpiga tröjor och sockor och låt dig i stället föras in i merinoullens härliga värld. Icebreaker är experter i området.

   

  Ull

  Ull är ett av naturens många små underverk och de många goda egenskaperna gör ullen perfekt till många olika ändamål. När det gäller kläder är materialet verkligen en dyrgrip.

   

  Ull är temperaturreglerande vilket betyder att den håller dig varm under kalla dagar och tvärtom under varma dagar. Därför passar ull även utmärkt att bära på sommaren, trotts att vissa tycker det låter lite märkligt. Prova själv, det är sant!

   

  Den inbyggda antibakteriella egenskapen hos ull innebär att kläder av ull kan bäras i flera dagar innan dem börjar lukta. Inga konstgjorda behandlingsmedel och du kan samtidigt reducera mängden kläder i resväskan. Det minskar vikten på bagaget, slitaget på både kläder och tvättmaskin samt utgifter för tvättmedel, vatten, ström m.m. Vilket i sista änden också är att värna om miljön.

  Om din klänning, skjorta, T-shirt eller tröja av ull behöver en uppfräschning, behöver du bara hänga upp den i badrummet eller uteomhus, under tak, på en dag med fuktigt väder, fukten i luften gör sedan jobbet och fräschar upp tyget.

   

  I motsats till t.ex. bomull blir ull inte kallt och klibbigt när det blir blött. På trotts av att svetten rinner ned längs din rygg när du t.ex. vandrar runt i Thailand, så kommer det inte att kännas kallt eftersom ullen fortfarande isolerar när den blir blöt.

   

  När du ska ut på kvällen är det bara att packa upp din vita ull T-shirt ur ryggsäcken och ta på den, ull blir nämligen inte skrynkligt. Du kommer också att uppleva att ullen bevarar sin färg under hela plaggets livstid.

   

  Vardag

  Herrunderkläder med ull är behagliga att bära till vardags, så länge du inte sitter på ett extremt varmt kontor. Det utomhusarbete som hantverkare, geo-, bio-, och arkeologer samt trädgårdsmästare företar sig kräver verkligen bra underkläder, precis som det för lagerarbetare och i många andra jobb är en fördel att bära underkläder av hög kvalitet.

   

  Träning/sport

  Underkläder i ull till träning och sport låter kanske i mångas öron som en konstig idé, men det är det inte alls. Om din träningsform eller sportgren inte är en av dem som får dig att drypa av svett, är det tvärt om en riktigt bra idé. Ullens temperaturreglerande egenskaper är inte så dumt i dessa situationer. Om du kommer att bada i svett kan det dock vara smartare att bära underkläder i ett mycket svett transporterande syntetmaterial innerst.

   

  Resa

  Ullens naturliga egenskaper gör att kläder och underkläder i ull är perfekt ägnade till resor. Man behöver inte ta så många exemplar med och det är enkelt att ha med i resväskan.

   

  Märken och erbjudanden

  Hos Eventyrsport hittar du ett brett sortiment av herrunderkläder i ull och andra kläder från Nyzeeländska Icebreaker. Du hittar också härliga modeller från Helly Hansen, Craft och Haglöfs, och du hittar garanterat också ett eller flera bra erbjudanden på herrunderkläder i ull.