Softshelljacka

Här hittar du lätta och funktionella softshelljackor som är vind- och vattenavvisande och har hög andningsförmåga. Det finns tjocka och tunna softshelljackor med eller utan stretch från märken som Haglöfs och Didriksons.

  per sida
  Stigande ordning

  För alla aktiva: Softshelljackor till vuxna och barn

  Letar du efter softshelljackor?

  Hos Eventyrsport har vi softshelljackor till såväl vuxna som barn. Softshelljackorna kommer bl.a. från Haglöfs, Didriksons, Icebreaker och Peak Performance.

  Perfekt för vardag och fritid

  Ska din jacka vara lätt, stretchig och vindavvisande? Då är en softshelljacka troligtvis det perfekta valet.

  Softshelljackor kan användas större delen av året, men passar särskilt bra under vår och höst.

  Softshelljackor är vanligtvis inte vattentäta, men de är däremot i regel vattentäta och kan alltså utan problem hålla för en skur eller två. Dessutom har de en väldigt bra andningsförmåga, vilket gör dem behagliga och mycket användbara när aktivitetsnivån är lite högre, t.ex. på cykelturer och vandringar eller i längdåkningsspåren.

  I vårt utbud av softshelljackor här på sidan hittar du softshelljackor i olika, snygga färger, och det finns jackor både med och utan huva. Många av våra softshelljackor är korta, men det går även att hitta en lång softshelljacka.

  Flera av jackorna är bluesign®-certifierade, vilket betyder att du kan vara säker på att hänsyn tagits till både miljö och människor i tillverkningen av softshelljackan.

  Köp din softshelljacka på rea 

  Det behöver inte vara särskilt dyrt att köpa det perfekta plagget för små och stora äventyr. Vi har löpande bra erbjudanden, bl.a. på softshelljackor. Om du vill se en samlad översikt över erbjudanden på softshelljackor kan du klicka här eller använda ”erbjudandefiltret” längre upp på den här sidan.

   Kanske vill du gärna vara bland de första som får meddelanden om när det finns bra erbjudanden och är rea på t.ex. jackor? Då kan du anmäla dig till Eventyrsports kundklubb. Läs om alla fördelarna här.