Halsvärmare & halsdukar

Här ser du vårt utbud av halsdukar och halsvärmare för skidåkning, löpning, cykling m.m. Vi har bl.a. många halsvärmare i merinoull, men vi har även halsvärmare i mjuk fleece. Här på sidan hittar du även stickade halsdukar.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
  Laddar...

  per sida
  Stigande ordning

  1. Märke
   Namn
   Product price
  2. Märke
   Namn
   Product price
  3. Märke
   Namn
   Product price
  4. Märke
   Namn
   Product price
  5. Märke
   Namn
   Product price
  6. Märke
   Namn
   Product price

  Praktiska och snygga halsdukar och halsvärmare

  Saknar du en varm halsduk eller halsvärmare för de kalla dagarna?

  I vårt sortiment hittar du ett bra utbud av varma halsvärmare och snygga halsdukar i ull och andra sköna material och från märken som Icebreaker, Lundhags och Sherpa.

  Lite värme för halsen

  En kylig sensommarkväll eller på hösten och vintern är det skönt och ibland helt nödvändigt att hålla halsen varm, och då behövs en bra halsduk eller halsvärmare.

  Här på sidan hittar du ett stort utbud av halsvärmare som kan användas både för vardag och fritid.

  Vi har halsvärmare i flera olika material, men vi har särskilt många halsvärmare i ull.

  Om tanken på ull genast får det att börja sticka och klia, oroa dig inte! Många av våra halsvärmare är nämligen stickade i merinoull.

  Merinoull består av längre, tunnare fibrer än vanlig ull, och därför kommer många uppleva att merinoull känns mjuk, även om den har direkt kontakt med huden.

  Ull är ett fantastiskt material, då det bl.a. temperaturreglerar och fortsätter värma även om den blir våt. En halsvärmare i ull kan därför vara perfekt vid sport, t.ex. skidåkning, löpning, cykling och andra utomhusaktiviteter.

  Gillar du inte ull har vi dock även halsvärmare i fleece, som torkar snabbt och känns härligt mjuk mot huden.

  I vårt sortiment finns det också snygga halsdukar, bl.a. stickade, som självklart kan användas när kylan sätter in, men som också gör sig bra som snygg accessoar.

  Stickade tubhalsdukar

  Många av de halsvärmare vi säljer är stickade i tubform. Det betyder att det inte finns några sömmar som kan irritera. Därför är de mycket behagliga att använda när du är aktiv, även om du till exempel spelar fotboll på vintern.

  En tubhalsduk är praktisk för i stort sett alla tillfällen där det är viktigt att täcka för halsen. Den kräver nämligen mycket mindre tyg. Därför kan du utan problem ha en tubhalsduk som är stickad i merinoull liggande i fickan, om du är osäker på om den blir nödvändig. Även om du ska ägna dig åt en sport som cykling eller löpning.

  De halsvärmare som är tillverkade i fleece är vanligtvis rätt varma. Därför passar de riktigt bra till skidturen, då det är skönt att kunna dra upp fleecehalsvärmaren över näsan om man sitter i en kall liftstol.

  Köp halsvärmare och halsdukar på rea

  Letar du efter en varm halsvärmare som är stickad eller av fleece, eller kanske en snygg halsduk? Köp den då här i vår webbshop.

  Våra bra priser pressas ofta ännu ett snäpp neråt med reor och erbjudanden. Om du använder ”erbjudandefiltret” längre upp på sidan kan du se en samlad översikt över våra halsvärmare och halsdukar som är på rea.

  Du kan också vara bland de första som får meddelanden om när det finns erbjudanden och är rea på kläder och utrustning genom att bli medlem i vår kundklubb.