Ryggsäckar

330 Varor

Här hittar du alla våra små och stora ryggsäckar samt regnskydd, tillbehör och packpåsar. Välj en av underkategorierna eller ditt favoritmärke. Vi har ryggsäckar från Osprey, Fjällräven, Haglöfs, Deuter, Vaude m.fl.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

Ryggsäckar för alla tillfällen

Letar du efter en bekväm ryggsäck som kan rymma alla dina saker på vägen till skolan eller arbetet, eller ska du kanske hitta den perfekta ryggsäcken för vandringen eller till resan, ta då och kolla i vårt stora utbud av ryggsäckar här på sidan.

Vi har ryggsäckar för barn och vuxna, och det finns både stora och små modeller. Vi har bl.a. vandringsryggsäckar och reseryggsäckar, men du hittar även ryggsäckar som är perfekta till skolan eller arbetet.

Ryggsäckarna kommer från erkända märken som Fjällräven, Haglöfs, Osprey och Deuter.

Ta med dig packningen vidare

Ska du ha kläder, utrustning eller annat med dig på färden är det alltid skönt att kunna ha sakerna på ryggen så händerna är fria.

Ryggsäcken är därför ofta ett perfekt val oavsett om du ska ha en ryggsäck till vandring, en reseryggsäck till handbagaget eller kanske en ryggsäck till att bära böcker och papper i till och från arbetet eller skolan.

Det är självklart skillnad på vad en ryggsäck bör kunna beroende på vad den ska användas till. Här har storleken först och främst betydelse. Ska du till exempel ha en väldigt stor vandringsryggsäck med höftbälten eller räcker det med en liten ryggsäck till de mest nödvändiga sakerna?

Det är också värt att fundera på om det finns några särskilda detaljer du kan ha nytta av. Vill du t.ex. hellre ha framöppning än toppöppning, är det viktigt med ett inbyggt regnskydd eller är kanske första prioritet att ryggsäcken har många fickor?

Hur ska ryggsäcken sitta?

Din ryggsäck ska naturligtvis sitta ordentligt så du inte sliter på rygg och axlar i onödan. Speciellt vandringsryggsäckar och reseryggsäckar ska sitta bra, då du ofta ska ha på dem längre tid åt gången.

Var därför noggrann med att ställa in ryggsäcken när du provar den första gången. Den får inte skava eller på andra sätt irritera, för då kommer den utan tvekan också göra det när ryggsäcken väger mer och du börjar röra på dig.

I blogginlägget har vi samlat några goda råd för hur du bäst kan justera ryggsäcken när du ska ut på längre turer.

Erbjudanden på ryggsäckar

Det är alltid bra att kunna slippa ta med sig hela spargrisen när det ska köpas ryggsäck. Det slipper du lyckligtvis hos oss. Vi har löpande bra erbjudanden på ryggsäckar, så du kan få hög kvalitet till ett lägre pris.

Du hittar dem genom att använda dig av ”erbjudandefiltret” längre upp på den här sidan.

Du kan också bli bland de första som får meddelanden om när det finns erbjudanden och är rea på ryggsäckar samt annan kvalitetsutrustning. Du behöver bara vara medlem i Eventyrsports kundklubb.