Små ryggsäckar

Här hittar du vårt stora urval av små ryggsäckar till vuxna och barn. De skiljer sig i ändamål, färger, storlekar och prisklasser. Använd filtret om du vill begränsa utbudet.

per sida
Stigande ordning

Små ryggsäckar för vuxna: För vandring, resa och vardag

Ska du på en kortare vandring, ha plats till handbagaget på resan eller kanske bara ha med de viktigaste sakerna till arbetet, så är en liten ryggsäck, eller daypack, ofta ett bra val.

Hos Eventyrsport hittar du ett stort utbud av små ryggsäckar från erkända märken som Fjällräven, Haglöfs, Osprey och Deuter. Det finns särskilt många små ryggsäckar för vuxna, men du hittar också ett bra utbud för barn. Vill du bara se barnryggsäckar kan du klicka här.

Följeslagaren på korta turer

Liten ryggsäck, daypack, dagstursryggsäck – kärt barn har som bekant många namn.

Hos Eventyrsport hittar du i kategorin "Små ryggsäckar" diverse ryggsäckar som rymmer under 50 liter. Det finns därför både mycket små ryggsäckar som kan innehålla det mest nödvändiga, men även ryggsäckar som utan problem kan fungera för en vandring, till resan eller festivalen. Vi har ryggsäckar för både vuxna och barn.

En liten ryggsäck, eller daypack, är ursprungligen tänkt att användas vid kortare turer, t.ex. på dagsturen ute i det fria eller resan till och från arbetet. I dag finns det även mycket specialiserade modeller för vandring, skidåkning, multisport, löpning, cykling m.m. I vårt sortiment hittar du därför även små ryggsäckar av dessa slag.

Justera ryggsäcken

Oavsett om du ska på en längre eller bara en kort tur, så är det viktigt att din lilla ryggsäck sitter bra.

Se därför till att ställa in och justera ryggsäcken innan den används, så du kan vara säker på att den inte skaver eller på andra sätt irriterar.

Vill du veta mer om hur du justerar ryggsäcken kan du läsa vårt blogginlägg med vägledning här.

Erbjudanden på små ryggsäckar

Letar du efter en liten ryggsäck och vill samtidigt att priset ska matcha storleken? Vi har löpande bra erbjudanden på små ryggsäckar – du ser dem genom att använda ”erbjudandefiltret” längre upp på den här sidan eller genom att klicka här.

Du kan också vara bland de första som får meddelanden om när det finns erbjudanden och är rea på ryggsäckar och annan utrustning. Du behöver bara vara medlem i Eventyrsports kundklubb.

Läs mer om alla fördelarna med kundklubben här.