Varukorg 0

Eventyrsport

Eventyrsport

Små ryggsäckar

Här hittar du vårt stora urval av små ryggsäckar till vuxna och barn. De skiljer sig i ändamål, färger, storlekar och prisklasser. Använd filtret om du vill begränsa utbudet.

Pris
Varumärken
Kön
Färger
Endast erbjudanden
Visa outlet
Endast nyheter
Storlek
20 40 60 80 100 Alla
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
20 40 60 80 100 Alla
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Små ryggsäckar

Daypacks, eller dagtursryggsäckar, är ursprungligen tänkta till endagsturer i naturen, men de har blivit kvar i vår vardag och det med bra anledning. De är både lättare och mer ergonimiskt att bära på ryggen än över den ena axlen, där man blir ojämt belastat i ryggen.

 

Det finns ofattligt många modeller, så tänk först på om du behöver en rygsäck som är specialiserad till skidlopp eller klättring, om du ska utöva multisport eller behöver en dator- eller skolväska. De sistnämnda behöver inte fickor till pjäxor eller skidglassögon, medans en datorficka eller organizer vill vara en väldigt bra idé. Hitta en storlek som passar dig, och välj en modell med goda, ergonomiska axelremmar om din ryggsäck brukar bli tungt packad. Dator och skolböcker väger mer än man tror.

 

Ska du cykla till och från jobbet varje dag, är det kanske smartare med en cykelväska istället? Kom ihåg ett regnöverdrag till ryggsäcken om det inte medföljer ett.

 

Se också:

Stora ryggsäckar (över 40 liter)

Datorväskor

Axelväskor

Cykelväskor

Regnskydd och tillbehör