Necessärer

14 Varor

Oavsett hur länge du blir borta, eller var i världen du befinner dig, så behöver du din tandborste, rakapparat eller smink. Dina hygienprodukter hör till din morgon- och kvällsrutiner och bör följa med dig var du än reser. Därför är necessärer oumbärliga på vandringar, charterresor eller backpackingsresan. Eventyrsport har ett stort urval av necessärer; små necessärer med plats för tandborsten och rakhyveln och stora och rymliga necessärer, så att du kan känna att du fortfarande har kontakt till omvärlden även om du är ute mitt i vildmarken.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

Necessärer med plats för det viktigaste

Eventyrsports urval av necessärer sträcker sig från enkla, små necessärer med plats för det viktigaste till stora, rymliga och vattenavvisande necessärer, som garanterar att dina hygienprodukter inte är genomvåta, när du tar fram dem på kvällen.

Små necessärer för den enkla

För dem som endast önskar sig ett enkelt tillskott till resan, rekommenderar vi t.ex. den smarta och praktiska Base Camp Travel Canister S från The North Face, som kommer med en krok så att du kan hänga den i ditt tält eller i badrummet. Dessutom är den gjord i ett nästan vattentätt material och i innerfickan finns en praktisk spegel. Inuti finns dessutom praktiska nätfickor, där du kan organisera dina hygienprodukter. 

Stora necessärer till vildmarken eller jorden runt-resan

Letar du efter en rymlig necessär, är en i stil med Fjällrävens Travel Toilet Bag kanske något för dig. Med en necessär i denna storleksklass kan du ta med hela ditt badrumsskåp utan att vara rädd för att något inte få plats eller att dina ägodelar förstörs. Eventyrsport har necessärer som kan ta upp till 6 liter och som har krogar så att necessären kan hängas upp i badrummet, tältet eller på ett träd.

Om du letar efter en necessär för enkla och korta resor, eller behöver en stor och rymlig necessär, som ska passa dig på din vildmarksutflykt eller på jorden runt-resan, kan du vara säker på att du hittar rätt necessär här hos Eventyrsport. Gå på upptäcktsresa i webbshoppen och få varan levererad direkt hem till dörren.