Gummistövlar

Här hittar du gummistövlar till damer, herrar och barn. Det finns modeller med eller utan fodring, men vattentäta är de allihopa. Festliga barnstövlar och stilliga stövlar för vuxna från Viking, LaCrosse och Didriksons.

  per sida
  Stigande ordning

   Höga och låga gummistövlar från kvalitetsmärken

   Förekom regnet med ett par ordentliga gummistövlar som ser till att du har torra fötter hela dagen.

   Hos Eventyrsport har vi gummistövlar för damer, herrar och barn och det finns både höga och låga varianter.

   Stövlarna kommer bl.a. från märken som Viking, Didriksons, LaCrosse och Bundgaard.

   Upp till kamp mot regnet i ett par bra gummistövlar

   Ska du cykla till arbetet i regn, vara förberedd på festivalen eller kanske försäkra dig om att dina barn håller sig torr om fötterna även när de lekt i vattenpölar på dagis?

   Det är alltid bra att ha ett par gummistövlar på skohyllan så att du eller ditt barn är förberett om det kommer mörka moln på himlen.

   De flesta av våra gummistövlar är tillverkade i naturgummi och har en solid sula så att de ger bra fäste i både gyttja och vatten eller snö om stövlarna också ska användas på vintern. Några modeller är även fodrade med t.ex. fleece eller ull som skyddar mot kylan.

   Det finns både höga och låga gummistövlar och till barn finns det modeller med färger och mönster så att det blir extra roligt när de små hoppar runt i vattenpölarna.

   Som värn mot vintern

   Vill du använda dina stövlar på vintern rekommenderas det att du köper en fodrad modell med en grov yttersula.

   Tar du på dig ett par strumpor i merinoull är du ännu bättre skyddad mot kyla och vatten så att du kan hålla fötterna varma och torra i vintermånaderna.

   Erbjudande på gummistövlar

   Saknar du de riktiga gummistövlarna till regniga dagar?

   Var bland de första som får meddelande om erbjudande och rea på gummistövlar, skor och kängor. Allt du ska göra är att bli medlem i Eventyrsports Kundklubb. Det är lätt och gratis.

   Läs mer om fördelarna här.

   Du kan även hitta bra erbjudanden på gummistövlar genom att använda filtret längre upp på sidan eller genom att trycka här.

   Se även:

   Regnkläder för damer

   Regnkläder för män

   Regnkläder för barn

   Alla skor och kängor

   Vattentät förvaring