Sandaler

Här hittar du våra sandaler från märken som Teva, ECCO, KEEN och Merrell. Massor av sandaler till alla slags situationer, vare sig det är vandringssandaler, sportssandaler, strandsandaler eller flip-flops. Kom ihåg att använda filtret för att lätt hitta herrsandaler, damsandaler och barnsandaler.

per sida
Stigande ordning

Sandaler

Det är oftast inte allt för varmt innan sandalerna tas fram ur garderoberna och blir ett alternativ till skor. Ska du på semester eller resa är de inte bara ett alternativ, utan en nödvändighet. Hos Evenstyrsport kan du hitta alla typer av sandaler, allt ifrån flip-flops och robusta vandringssandaler, till de modeller som både kan räknas som skor och sandaler - kanske mest som skor med stora hål i. 

Det är inte något som slår frihet för fötterna, och har du gått i vandringskängor eller skor en hel dag, är det rena himmelriket att få på sig ett par sandaler och därmed ge fötterna lite luft och frihet.

 

Flip-flops 

Här är vi på stranden, till trädgårdsfest eller på café. Lätta, mjuka sulor och ett par smala remmar över foten, så är det klart. Och man behöver nästan ha flera par så att man kan matcha dem med kläderna.

 

Vandringssandaler och sportsandaler

Dessa typer har oftast en relativt kraftig men mycket bekväm sula och de sitter bra på foten tack vare flera justerbara remmar. De kan användas till många timmars vandring, t.ex. på storstadssemestern eller som ombyte till vandringsskor eller -kängor på vandringen. Fötterna kommer att älska dig om du varierar skor med sandaler när du t.ex. vandrar på Caminoen, där sandaler är ett bra alternativ på vissa sträckor.

Damsandalerna i denna kategori är ofta eleganta och feminina och även om de också är funktionella, kan de absolut passa bra tillsammans med en söt klänning eller kjol.

 

Sandalsko

Sandalskorna kan bäst liknas vid en sko med stora hål i, för det är precis vad de är. De är riktigt bra i början och slutet av sandalsäsongen och till situationer, där öppna sandaler inte är lika passande som en luftig sko. 

 

Varumärken

I Eventyrsport hittar du herrsandaler, damsandaler och barnsandaler från märkern som Teva, Keen, ECCO och Merrell. Vi har både sandaler till herrar och sandaler till damer.

 

Sandaler på rea

Letar du efter sandaler på rea, kan du antingen klicka på Rea i filtret, men du kan også titta förbi vår Outlet under fliken Sandaler herrar eller Sandaler damer.

 

Stort urval av sandaler

Du hittar ett stort urval av smarta, praktiska och tekniska sandaler hos Eventyrsport. Det finns sandaler till fest, flip-flops till varma sommardager, solida hybridsandaler eller vandringssandaler med god ventilation.