Sandaler

116 Varor

Här ser du vårt utbud av bekväma sandaler för vuxna och barn. Det finns sandaler för både vardag och fritid, t.ex. för turer längs vandringsleder eller vid vatten.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

Sköna och snygga sandaler för vuxna och barn

Behöver fötterna få en paus från de helt stängda skorna?

Hos Eventyrsport hittar du ett bra utbud av snygga sandaler i hög kvalitet, och vi har självklart modeller för både herrar, damer och barn. I sortimentet hittar du vanliga sandaler, vandringssandaler och flip-flops.

Våra sandaler kommer från erkända märken som Keen, Teva och Bundgaard.

Släpp fötterna fria

Det känns helt fantastiskt när vädret inbjuder till att de stängda skorna eller stövlarna kan bytas ut mot sandaler, där fötterna verkligen kan få luft och plats.

De bästa skorna är de som tar hänsyn till dina fötter och inte tvärtom. Den typen av bra sandaler har vi lyckligtvis många av här på sidan, så dina fötter kan ha det behagligt i många timmar oavsett om du går runt i trädgården där hemma, dansar hela natten eller är på väg längs vandringslederna.

I vårt sortiment hittar du både öppna och stängda sandaler. Bland de stängda varianterna finns det t.ex. modeller som bäst kan beskrivas som en blandning mellan en sandal och en sko. De är riktigt bra vid aktiviteter med risk för att tårna slår i stenar och liknande eller till barnen när de går upp i sina roliga lekar.

Vi har många sandaler utan klack, men bland damsandalerna går det också att hitta ett par med liten eller låg klack såväl som tjock klack, t.ex. sandaler med kilklack/platåsula.

Gemensamt för sandalerna i vårt sortimentet är att komforten står i centrum, och därför har de flesta sandalerna hälrem så att foten får stöd och hålls på plats. Dessutom har många av modellerna bra stötdämpning i sulan, så dina fötter kan ha det skönt hela dagen – även när du går långt.

Dessutom finns ett stort utbud av sandaler med kraftig gummisula som ger säkert fäste, t.ex. om du är på vandring.

Många av våra sandaler är tillverkade i snabbtorkande material, så skulle de bli lite våta på kanotturen eller under loppet av eftermiddagen på stranden är problemet snabbt löst.

Flera av sandalerna har också fått en antibakteriell behandling, så de inte luktar alltför illa efter många timmar i rörelse.

Erbjudanden på bekväma sandaler

Är du på spaning efter ett par sköna och bekväma sandaler och ett bra erbjudande? Om du använder vårt ”erbjudandefilter” längre upp på sidan, får du en samlad översikt över aktuella erbjudanden här på sidan.

Genom att vara medlem i Eventyrsports kundklubb kan du också få meddelanden så snart det finns erbjudanden och är rea på bl.a. sandaler. Det är självklart gratis att vara medlem.